Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PA SHVATILI PAMETNI SRBI DA IM JE BOLJE S TURCIMA NEGO SA ČETA-MA I USTAŠA-MA(NE UBRAJAM OVDJE POŠTENE HRVATE)
ovaj sven je definitivan kreten - njega ovaj turski ministar ko bekana voda najprije na noge hrvatskom ministru u zagreb, a sada na noge srpskom ministru u beograd. bas su ovi turci pravi prijatelji bosnjacima. aferim
\"Potpisi je Alija, makar bila ko avlija\", poznata izreka ?????
juce u zagrebu, danas u beogradu. ista meta isto rastojanje.... nesto se crta i pregovara, uzurbano... samo da znate, BiH-e necete dobiti ni pedalj.. pregovara se ... nasi istocni i zapadni vazali pregovaraju o nama ...sa turcima... ccccc... dokle smo dogurali ..
sta se turci ulizuju srbiji sada, da i njima skunu vize...
Razgovarala tri turcina. Mogu mislit sta su dogovorili.
To Turci sad, kao vasi samoproglaseni zastitnici(a i ne bunite se, cak naprotiv!!!), gledaju kako da vam kod hrvata i srba obezbijede sto bolju poziciju, jer sami ne mozete i ne znate. Da vide dokle im sezu granice carstva, dal do Doboja, il tamo do Neretve...mozda vam i koju cupriju izgrade...uf...odoh, stvarno nema vise smisla, crci ce mi Pipo pa da me grize savjest...
ljigava politika srbije,zamka bosni i hercegovini,ako to jos nisu shvatili bosnohercegovacki politicari onda su vise nego tupi,glupi i slijepi.
Bosna, Poturice i Turci zajedno? Oho, ho... skupile se post-osmanlijske drzavice na balkanu da pregovaranju o daljnjoj suradnji... mashalla! PLIVA PATKA, PLIVA GUSKA, NASE ZEMLJE BICE TURSKA!
Ne bira i ne odobrava Alkalaj sam kome ce ici u sluzbenu posjetu, nego Predsjednistvo BiH koje je po Ustavu BiH nadlezno za spoljnu politiku. Da, ima ministar Alaklaj svojih aferima, ali treba mu malo odvaditi i staviti Radmanovicu, Silajdzicu i Komsicu.
nema komentara ovoj vijesti?dokaz da su bosanci jedne prazne rupe bez mozga zato im se i djesava sve sto im se djesavalo godinama...samo vi lijepo spavajte,sanjajte do buducih klanja a tihic,silajdzic i lagumdzija ce punit svoje bankarke konte i cuvat udobne mindere...
Sta kazes na ovo, Pipo? Dal bi prosla jedna ovakva tuzba, sta ti mislis?
Treba vas tuziti za jezik prvo, jer kad ameri nisu mogli promijeniti engleski u americki, onda ni vi niste mogli, sve djuture vas treba na sud!!!
bleeeee, beeeee....
Genocidna smrdija je leglo genocida , fasizma i svega nenormalnog na ovom svijetu.