Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve što nabroja da je uradio je većpripremljeno i trebalo krenuti i bez ministra. O kontroli neba se raspravlja 15.g. i još će se pričekati, i ako se od zarade ostvarene za samo jednu godinu premaše troškovi uspostave sistema. Sve tačke na koridoru Vc koje su kao pokrenute takođe je pripremiljeno ranije, ulaganja u energetici takođe, vozovi nabavljeni još prije 10.g. samo što je ovako pokretanje pitanje odakle će država pokriti troškove ovakvih linija. Šta je sa međunarodnim linijama koje su ŽBiH imale? Nek obezbijedi linije u Evropu i to bi bilo već nešto. Ovako Sarajevo - Zenica, Sarajevo-Mostar? .... i šta je novo uradio ministrić.
Šta hoćete imam i ja stan u Makarskoj . I meni treba taj koridor.
Voli ovaj krelac poslovati sa Hrvatima. Dobro ga zakite ( a i nije plaho skup, kažu ) za zgradu Euroherca i druge objekte u općini N.Grad i daju mu jahtu da provoza svoju a i Komšićevu famaliju. Hrvati obožavaju ovakve ministre i načelnike.Nekako lahko s njima dogovoriti.
Jada i drzave ko je predstavlja,pa ovaj ne zna je li posao ili je dosao,tele svoje vrste.dobro cemo proci danas ako nam neum ne oduzmu!
Nemojte se zavaravat,ovaj levat ode samo da ubere dnevnicu i jede na racun naroda a o dogovoru laze ko lopov,kupite jutarnji sve tu pise ,hrvatska gradi most,eu finansira veci dio i zato tu nema dileme,ko da ce ko ovog pitat za misljenje on je nebitan a i boli njega r.a.c.k.u za drzavu.znam ja SDP-ovce u svojoj opstini,jedino sto su sposobni je ici od kazana do kazana
Željko zaustavi reket politiku koju sprovodi damir hadžič koji je tu politiku sprovodio u novom gradu sa okorjelim kriminalcem i ratnim profirerom iz boss-a esedom radeljašem , krao hranu sa žuči i prodavao po sarajevskim pijacama sada tim parama kupuje glasove (više puta osuđivan,....... nemoj da ovaj damir pregovara u ime BIH, to sramota i za nas i za hrvatsku.....
Ne s.eri ma.ter\'ti. Sigurno te Damir zaposlio pa sada non-stop pišeš hvalospjeve po ovom portalu. Ministar još uvjek nije ništa uradio mada se trudi i putuje po svjetu . A i što nebi za platu od više tisuća maraka i svim benificijama koje ima.
Pe.de.ru jedan a jesi li se zapitao zasto je to sve moralo da ceka 10 ili 15 godina da bi se stavilo u funkciju????? Odgovor je pranje novca. Voz koji je kupljen od Hrvatske je placen 3 puta vise od njegove vrijednosti, a stajao je parkiran, Vc autoput se pravi 10 godina, a dok je Damir ministar napravljeno je kao u zadnje 4 godine zajedno. Kontrola nad BH nebom je zavrsena kao tacka broj 1 kad je uzeo poziciju, samo se jos ceka dozvola EU da se konacno sve preuzme..... I na kraju se nade pametnjakovic kao ti koji prosipa pamet po clanku, a ustvari veze nema o zivotu........
sta ovo po 11est negativnih glasova imaju ovi gore....kao da sdp pravi reprezentativni tim da im ga ministar progura
Ako iko moze dogovoriti racionalno rjesenje onda si to ti ministre... Sretno!!!!!!!!!!!!
Samo tako Ministre. Podsjeti ih da ih ovaj put mi imamo u saci. Pa se nesto fino dogovorite. Da bude dobro i nama i njima. Dosta je bilo gledanja samo jedne strane.
Hadzic je ministar koji je u kratkom roku uradio puno vise nego sto su svi ministri komunikacija i prometa uradili u predhodnim mandatima. Sjetite se BH neba, sjetite se na koliko su mjesta otvoreni radovi za Koridor Vc, sjetite se novih vozova i tako dalje i tako dalje... Siguran sam da ce Hadzic na ovom sastanku iznuditi najbolje rjesenje za BiH...
Treba im putarinu po usima udarit kao sto su oni nama za voz kroz hrvatsku.
Pravice se dvije vrste mosta, jedan medunarodni, drugi medjudrzavni :)
Njima vise znaci prolaz do Dubrovnika nego nama voz. Pa da vidimo sta ce biti.