Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Teroristicka republika iran bi da se bori protiv terorizma u BiH Pa mrs u svoju zemlju teroristi... zadnji put ste nam u ratu donijeli puske pa nas je to kostalo.. evo ostavili ste rasadnik svoj... sa laznim papirima otvorili ste svoje sektaske skole pa sirite zabludu... Sikter pogani ljudi s kojim nikakve veze nemamo
Protjerat sve sto ima veze sa iranom. Zamest im svaki trag tetoristicki sektaski. Zabraniti u Bosnu ulaz ko god ima pecat iz Irana u pasosu.
Ovaj Mektic malo malo pa po islamskim zemljama pa me nebi zacudilo i da na islam predze
hoćel biti kakav sastanak sa ovima iz kanade, australije, japana---da se iseljavamo tamo, šta ćemo u iranu???