Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Agresorska zločinačka gamad.
HDZ nastavlja i u miru politiku koju je vodio u ratu. Rezultati te njihove politike su raseljeni Hrvati, prodata posavina i pad Hrvata u BiH na jednocifreni postotak. Vazna je fotelja a to sto ce Hrvata nestati u BiH nije bitno.
Naravno da im je primarni zadatak promjena izbornog zakona. Samo tako Covic moze zadrzati fotelju i izbjeci da krivicno odgovara za svoj kriminal. Bez novog izbornog zakona se Covicu opasno ljulja fotelja. Na kraju bi mogao dozivjeti sudbinu Ante Jelavica.
Vlah je vlah, a skutor je vla' i po.
Imate nasu podrsku!
ako su sestrinske lgbt stranke - neka se naguze sad ce doci gradjani da ih nategnu .... kao HR se ne mijesa u unutarnje stanje BIH ..mijesaju se svi i to izravno i ljigavo do zadnje ... od srbije do hrvatske ... ljudi moraju znati da je ovo isto ono sto se u proslosti desavalo od cvetkovic-macke, tudjman -milosevic, karadjic-boban, vucic-kolinda, covke-mile, i sl ... njih ne zanimaju gradjani bilo koje nacionalnosti samo njihov cilj koje su im akademije zacrtale -u njemu nema mira
men ovo izgleda da je broj 3 zavrsena stvar
@MileDodik4: Malo sutra, Bake je rekao kako može broj 3?
Sve dok se HDZ Hrvatske mjesa ,naj vise stete nanose Hrvatima u BiH !!!!
Ha ha ha ha Samo vi usvajajte ali gdje ce te ga primjeniti ha ha