{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Sastanak direktora policija zemalja regiona

S
11.11.2009. u 08:18
0
0
Sastanak direktora policija zemalja regiona
0
Sastanak direktora policija zemalja regiona
U Sarajevu danas počinje godišnja skupština Asocijacije šefova policija zemalja jugoistočne Evrope, koju organizuje Federalna uprava policije.
Na trodnevnom sastanku SEPKA biće analizirane dosadašnje aktivnosti i regionalna saradnja policijskih agencija, te određeni planovi rada SEPKA za iduću godinu, saopšteno je iz Federalne uprave policije.

Naglasak će biti na međusobnoj saradnji i realizaciji projekata koji su već započeti i koje je potrebno realizovati u oblasti borbe protiv organizovanog kriminala, međusobnog izvještavanja, te saradnje s Interpolom, Evropolom i drugim međunarodnim organizacijama kao što su OEBS, SECI, Švicarska agencija za razvoj i saradnju, UNDP i drugi.

U radu skupštine, koja će trajati do petka, 13. novembra, učestvovaće šefovi policija Srbije, Crne Gore, Hrvatske, Albanije, Bugarske, Rumunije, Makedonije, direktori MUP-a Rebulike Srpske, Federalne uprave policije, Interpola, Evropola, Seci-centra, te predstavnici drugih međunarodnih organizacija koje sarađuju s policijskim agencijama u regionu jugoistočne Evrope.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Strahujete li od terorističkih napada u Evropi?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: