|

Sastanak direktora policija zemalja regiona

Sastanak direktora policija zemalja regiona
0
S
SRNA
11.11.2009. u 08:18
0
komentara
0

dijeljenja
Sastanak direktora policija zemalja regiona
U Sarajevu danas počinje godišnja skupština Asocijacije šefova policija zemalja jugoistočne Evrope, koju organizuje Federalna uprava policije.
Na trodnevnom sastanku SEPKA biće analizirane dosadašnje aktivnosti i regionalna saradnja policijskih agencija, te određeni planovi rada SEPKA za iduću godinu, saopšteno je iz Federalne uprave policije.

Naglasak će biti na međusobnoj saradnji i realizaciji projekata koji su već započeti i koje je potrebno realizovati u oblasti borbe protiv organizovanog kriminala, međusobnog izvještavanja, te saradnje s Interpolom, Evropolom i drugim međunarodnim organizacijama kao što su OEBS, SECI, Švicarska agencija za razvoj i saradnju, UNDP i drugi.

U radu skupštine, koja će trajati do petka, 13. novembra, učestvovaće šefovi policija Srbije, Crne Gore, Hrvatske, Albanije, Bugarske, Rumunije, Makedonije, direktori MUP-a Rebulike Srpske, Federalne uprave policije, Interpola, Evropola, Seci-centra, te predstavnici drugih međunarodnih organizacija koje sarađuju s policijskim agencijama u regionu jugoistočne Evrope.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.