Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Palac gore ako ste dešnjak, dole ako ste ljevak!
stvarno nema smisla samo po 2 stranke , to je malo a mi radnici imamo široka leđa i neće nam smetati da vas u vlasti bude po 5 stranaka, kad je bal , nek je maskenbal, a mi sirotinja ćemo početi da se hranimo zdravo , na livadu i pasti travu.
Vrlo ste pametni,blokirajte i dalje, bravo?
mene samo zanima koliko je lijan dao para sejdi da ga primi u koaliciju, mora da je više od 100KM
Mislim da nitko više nedaje hrane separatistima od SDP-a. Čovjek ne može vjerovati koliko je SDP učinio da nebošnjaci zamrze Bosnu, onakvu kakvu propagira SDP, građansku i multietničku. Gledam rezultate izbora u Sarajevu za članove predjedništva: Za hrvatske članove predjedništva KRIŠTO + RAGUŽ + IVANKOVIĆ glasalo je 12 385,00 Uzimajući u obzir da je pokoji Bošnjak za 50 KM glasovo za Lijanovića dolazimo do brojke od 10 000 glasova Sarajevskih Hrvata koji nisu išli Komšiću. Sarajevo (gradsko područje) je \'91. brojalo 30 839 Hrvata. Netrebamo koristiti aproksimaciju Newtonovim polinomom da izračunamo da sad u saRajevu ne živi više od 20 000 Hrvata. Uz izlaznost od 50% lako zaključujemo da NITKO ALI APSOLUTNO NITKO OD SARAJEVSKIH HRVATA NIJE GLASAO ZA KOMŠIĆA. Pa šta uradi SDP da i Sarajevskim Hrvatima ogadi Bosnu. STVARNO ČOVJEK JE TALENT U STVARANJU NOVIH NEPRIJATELJA BOSNE. VAŽNO JE DA JE LIJANOVIĆ PATRIOTA B i H. Dajte mu zlatni LJILJAN za brazilsku govedinu
@Real slazem se sa tobom vezano za Harisa.... Ja nevidim ni jedan los korak SDP_a u ovom zadnjem periodu. Nevezano za Lagumdziju, oni nude program i logicno traze partnere koji ce graditi jedan novi sistem vrijednovanja , bez puno nacionalnog i stranackog. Jedan sistem i ljude koji ce predstavljati drzavu a ne stranke,entitete,gradove i sela. Kad stvoris sistem (i zazmiris na vjeru ) da se na svakom dijelu drzave osjecas ravnopravan ,onda je to vec sistem. Medjutim na ovaj nacin braniti jednu skupinu ljudi koji su skoncentrisani samo u jednom dijelu drzave ,malo je nelogicno i podlo , a druge izvan tog dijela KO J. Ravnopravnost i neravnopravnost se moze regulisati novim ustavom i da bude sve ok.
Covicu, fazon je u tome sto ti nisi predstavnik Hrvata za kojeg se izdajes, ni po rezultatitma izbora ni po nicemu!
kakvi gremlini onaj od 2 metra je najgori,a ovaj od 1.20 pa divi ga pravi hinjavac ljigavac ,,,.... ČOVIČ: \'\'Čović je naveo da je jedini put za BiH da se predstavnici sva tri naroda dogovore o funkcionisanju vlasti i definišu šta su prioritet\'\' Ma nemoj nek si nam reko JEB::OOOO vam GIZMO mamice u pakašššš
Propala je BiH ... a znamo i druge drzavne tajne :):):)
AKO AKO POMOCEMO TABLU NA BAS CARSIJU KROZ NEKIH PAR GODINA IONAKO JE SRPSKO TJ SRPSKE PRAVOSLAVNE CRKVE.
napokon malo mu*a da i političke hrabrosti da pokaže ovaj Zlatko. Nadam se da će Ljubić prihvatiti zadnji voz.
kroz 30 godina i srbija ce biti preko 50% bosnjacka..... nemam pojma cemu se brinuti, sah je vec mat :)
za 24% BEE HAA hahahaha VAMA USKORO JE GRANICNI PRELAZ KADA KRENETE PREMA ISTOCNOM SARAJEVU UPSSS RAMPA GRANICA I STOJI TABLA REPUBLIKA SRBIJA naravno CIRILICOM hahahaha
dabogda se raspali od bolova crnkic i kebo, umrli u najvecim mukama kao usamljene dzukele i oni i cijela im familija.
Evo, nismo dugo čekali, sad imamo i \"poštene Hrvate\". Nego, koliko ja vidim Lagumdžija ne odustaje od Trećeg. Bošnjačkog, naravno. :))))
Podrška profesoru Lagumdžiji od njegovih studenata iz Evrope. Taj HDZ (sa mašnjama i tašnjama) je Hrvatsku u crno zavio (pošteni hrvatski narod nije nikad bio u lošijoj situaciji nego danas) pa ih ni pravi Hrvati više ne vole i hoće da ih se riješe (nešto u zatvor, nešto u penziju, nešto u ......) Posebno im povećava ugled u svijetu što daju podršku ratnim zločincima u Hagu (ovim sada), a i onima 1941. što su se borili na hitlerovoj strani kojih se i Njemačka odrekla i priznala njihov zločinački pohod. Sramota .