Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nikad gori sastav predjednistva nismo imali, nadam se da ce izborima 2014 doci do potpune izmjene
Sa ovog sastanka će biti upućena poruka DoDicku, Kosovo Republjik a šumska se ukida i nestaje sa lica zemlje.
Saradnja iekonomija je prioritet BiH i Srbije.. Treba teziti sto boljoj suradnji sa Turskom i pratiti njene poteze, jer sigurno napreduje u svim poljima!!!
Željko Komšić i Bakir Izetbegović , njima je najbitnije da oni putuju i druze se a da li ade nesto za dobrobit ove drzave to je uspitno a reklo bi se da ne rade jer samo stojimo u mjestu nista se pozitivno ne desava
a jaki mi predsjednika posebno iz BiH, sve okorjeli kriminalci i ratni profiteri, ovaj izetbegovic okupirao skoro cijelo sarajevo svojim kriminalnim radnjama i porodicnom ratnom zaostavstinom...sebiJA
Šta će naših ovoliko eto koliko smo nenormalna i nakaradna DRžava Srbija ima jednog čovjeka Predsjednika, samo mi imamo 3 predjsednika, koja budalaštinja.
Radmanovic je ovde kao predsjedavajuci predsjednistva ,sto mu je i obaveza, dok su Komsic i Izetbegovic dosli u posjetu majci.
hahahahah da traze od mame koji dinar
E da mi se zatec na jednoj ovakvoj veceri, njima lijepo ye*e im se.
Vjeruj mi Okice zelene, naš obraz nema cijenu :) !!! Jebo ti ove fašiste i njihovu večeru !!!