Komentari (134)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima li iko pametnijeg posla? Da cijepa drva, pravi ajvar...?
Bili ste veliki problem I kad ste bili mali, a sa velikom koalicijom ... stalno.ste mali...
Hrvate u BiH niko ne predsatavlja,ovako ima bezbroj nazovi Hrvatskih stranaka koje se samo bore za vlastite interese
Joj šuti jarane, kod Hrvata je sve čisto, zna se da će Čović i HDZ BiH dobiti sve hrvatske glasove, a za ove mogu glasati samo Bošnjaci i isprovaljivati se i u BiH i u Europi. Hrvatima iz BiH je jasno da ako krenu strančariti nema ih više na mapi.
Božu Ljubića za počasnog predsjednika, do kraja života, pa i duže.
De bolan jedite gvna i jedni, i drugi, i treci. Stvorite nam veliku ekonomiju, da se napokon i mi, sitne duse, mozemo necemu radovati. Jblo vam to bosnjacko, hrvatsko i srpsko sve po spisku.
Hrvati Bosne su ostavljeni od Hrvata Hercegovine i Čovića....
Uzalud, svi će glasati za Ćovića i posavski i srednjebosanski i hercegovački Hrvati.Svi su moj jarane složni ko jedan, a Ćovića ne da vole nego ga obožavaju, tako da će ga opet plebiscitarno izabrati za svog voljenog Predsjednika.
Velika koalicija sa 100 hiljada članova.Moćno i konsitutivno.
hahahahahahhaha, pa ovi iz Hrvatskog bloka su već bili nekoliko puta na izborima, samo nikako da osvoje mandat. Samo mijenjaju stranke
Ta ce te vi stvoriti..
Za mene,kao poturicu i otpad turski,ovo je relevantno samo ako se prizna da je Alija pisao islamsku deklaraciju kao primer demokratije i poštovanja konstitutivnosti i ravnopravnosti entiteta i naroda u BiH..
@Rimtu ti tuki Nisi nepismen mujo, nego polupismen.. To je najgore..
Floskule. Ništa konkretno.