Komentari (143)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Balavac Zalihic ne zna ni pricat a kamoli da bude gradonacelnik.
@TataBullevara ti vjerovatno nisi slusao ostale kandidate kako pricaju, ni jedan kandidat nema vizije za Mostar za promijene kao Arman, Arman je kandidat, ostali mogu biti samo gledatelji....
Slusao sam Armana na Fejsu. Lik nema nijedan argument osim "sta ti pricas"
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Fakat ne kontam zasto idalje guraju Irmu Baraliju kada ona NE MOZE pobjediti, jos jednom je SDP pokazao svoje lice!
Pedja Kojovic prije izbora samo govorio o probosanskoj opciji, a kandidovao Bosku Cavar, koja cak ni za Irmu nije htjela glasati, i koja rece da ce glasati za Dragana Covica i njegovog kandidata.Pa ljudi koji glasaju za BH blok, mogu da se uporede sa ne sa djecom, vec sa ljudima sa autizmom. Pedja je ako Boska bude glasala za Draganovog kandidata zavrsio politicku karijeru u bosnjackim mjestima, a njegova stranka moze komotno da se ugasi.
Tako je, a Irma ne podržava armiju RBiH niti njena stranka koja je tu da napravi razdor među bošnjacima
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Zlatko Guzin za gradonačelnika. Irma Baralija nizašta.
Zalihiç je Sejdiç
Nažalost između PMP-a i Naše stranke, mostarski SDP je izabrao Našu stranku. Poznavajući situaciju, po naredbama iz Sarajeva. Dokle će Sarajevo odlučivat o lokalnim izborima u Mostaru.
ovi Boljševici baš vrijeđaju prosjecnu inteligenciju.Veće su šanse da Sahara zamrzne za dva mjeseca nego da Irma bude Gradonacelnik
Ako SDA ne glasa za Irmu znaci da su za Kordica.
Pardon, bravo Mariću! (ne Martiću, tipkarska greška)
Dosadna ko cir na guzi
"blok" po običaju blokira sve što je patriotski. Sjećate li se "nezavisni blok"? Ista *ovna isti ljudi.
I gledao sam i slušao to SDP-ovo otkrovenje Zalihića kod Hadžifejzovića. Šta reći, nego - jadna majko! Pa momak ne zna smislenu rečenicu sastaviti, a za gradonačelnika ga predlagali. Možda se dijete nije snašlo, ušeprtljalo se u lažima, nebulozama. I Senadu, gledam, neprijatno. Volio bi on da je rasturio Marića, jer on je njihova TV, ali bilo je suprotno. Pred Marićem je bio manji od makova zrna. Bravo Martiću!
Evo, jedem kokice, noge na stolu. I gledam cirkus.
halo kliksić, prije dva dana ste pisali da je ova kokoška ispala iz igre. vama ko više plati i zakupi članak je pobjednik.
kakva je to demokratija, SDP ima tri clana NS dva i onda SDPu ne prodje kandidat. Pa nije Lovac političar da laze, on ako je rekao da nece podrzat NECE pa nek stisnu m...a vijecnici njegovi pa nek podrze.
Petokolonašima Nikšiću i Kojoviću i nije stalo da Baralija bude gradonačelnica. Bitno je da ne bude dr. Guzin! Znaju oni da ona nema nikakvih šansi, ali, bitno je da pomrse konce Koaliciji za Mostar. Bilo javno ili tajno glasanje, nećete bh. blokatori moći pobjeći od odgovornosti da ste vi izdali Mostar! To ste radili u Srebrenici, Tuzli, Brčkom, Travniku... Nije narod bosanski glup! Pročitani ste. Mostar vam je šansa da unekoliko povratite svoj nikakav ugled.
U ovoj izrežiranoj prijevari zvanično j " izbori u Mostaru" neko , i pored svih nepravilnosti, nije odradio posao do kraja. Ova dva bloka se međusobno ritaju zbog toga.... HDZ ov kandidat će biti gradonačelnik, a ovima jedino predstoji da još jednom prijevaru pokušaju napraviti bez obzira na manjak manevarskog prostora..
A delegacija uhljupa kojovic, cudic i arnaut u mostaru. Ima da bude glupost velika na kraju