Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Postrojavanje u Visegradu, barabisanje sa traktorima i puskama po Srebrenici, nije terrorizam Šćepo? Jel opet tresla se gora, rodio se mis?
Hajmo pomoć ovim botovima... Bravooooo Fakeeeee i ona djetelina na kraju,mrsko mi traziti
☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘
Podrska za Radoncica. 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
Svaka cast za Radoncica, hejteri mogu pisati sta hoce. Jedini covjek koji se stvarno bori za bolje sutra u BiH. 👏🍀
S Radoncicem stranci uvijek zele da rade i komuniciraju! Tako i treba
Došao lik da mu kaže ako padne vlada kantona sarajevo da idu i oni u p.m. jer amerikanac u kongresu nikoga nije pohvalio a sada kada je pohvalio Bake ga zavalio. To Ameri ne halale. Umjesto da ucimo od njemacke mi hvalimo turke koji nam ama baš ništa niti znače niti su ucinili za nas. Fuj Sda i sada već uz lopovski DF i priljepak SBB
Nelsoncuvainvesticiju .. heheheh....
Mozes ministar biti u Sarajevu hajde budi u Bosni cjeloj.
Samo naprijed gospodine Radončiću.
Glasao sam za ovog IZDAJNIKA nazalost...nikad vise.... Fujjjjjj
Objasnite mi kako se ratni profiteri i mafijaši mogu boriti protiv kriminala, radikalizma i terorizma. Gospodine Nelson da i vas pitam činite li šta protiv radikalnih četničkih terorista i šta činite na tome da se radikalni genocidaši spriječe da u entitetu nastalom na exodusu nesrba bude spriječen genocid ono malo preživjelog i povratničkog nesrpskog življa???
Daj ba smije li I jedan medij u BIH objavit ovaj skandal Emira Hafizbegovica? Vec 20 sat objavljuju svi u regionu, a ovde niko izgleda NE SMIJE!? CEKA SE NECIJE ODOBRENJE?
https://youtu.be/GAtulthYqpE
Hoće li gdin. Šćepo se boriti i protiv kriminala?
Ko je bio prevodilac Šćepi?
Nije valjda i Nelson poceo bijelo valjati!
Bravo Radončiću, tako se radi, svaka čast....