Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a ovo je onaj što je kupio 5-6 stanova i poslovnih prostora u centru grada.. naravno, svojim izričito poštenim i teškim radom.. e moje inspekcije koliko još ovakvih međeda ima u vrhu vlasti, a vi hvatajte ljude po pijacama i petorazrednim lokalima cc
Kriminalac ostaje kriminalac, Boga pitaj koliko je covjek novca okrenuo, ali sta ce mu kada bi ga covjek na cesti sreo, odmah bi mu dao onu zadnju marku sto ima!
zaigrat će i njemu jednom mečka pred vratima, ali nisam siguran hoće li ikada zaigrati njegovim političkim mentorima.
Kakav je Kemal kriminalac,zna sipa sve o njemu,samo mi nije jasno šta se ceka vise
Pa znas sto ceka ako nas vrli kemica progovori ode pola vlade i nasih finih drzavnika koji kada su shvatli opstruiraju slucaj ;-)
Ma covjek je nevin vidi se brate kako ono nekako posteno i skruseno nadasve pomalo peskasto sjedi jadna majko !!!!
Hari mata Hari se preziva Varesanovic i kako ce mu ovaj biti brat . Svasta
Pravi SDAov predstavnik, bezobrazluk bez granica
Da li je ovo brat Harija mata harija
Nikad on dana zatvora neće vidjeti. Frajer je težak nekoliko desetina miliona maraka i sve što je radio, bilo je nadgledano (pod patronatom) od strane političkih moćnika. Oni će ga i u ovom slučaju zaštiti.
Joo Hamo, vidi mu glave....
Ja "malo" vise znam o ovom covjeku. Ako vam ista znaci ovaj vam covjek drzi "cijeli Stakleni grad" Nema kome sta nije nastelio i koga nije pogurao. Varalica svijetske klase... Samo sto je najgore ovi ce mu uzeti i dati drugom lopovu iz SDA....Tako to oni inace rade i sa stanovima! Sad ce i Bakir poceti skupljati bodove kod naroda....pa mozda i napravi neki incijativu za Konjevic Polje na racun da pridobije povjerenje gradana. Dosta smo vjerovali Cengicima Izetbegovicima...(ne jedemo ZLATNIM KASIKAMA ko sto nam je obecano da ce biti kad se rat zavrsi) Jeli bi da nisu sve donacije preusmjerili na svoj racun. Mislim da bi neki bili zadovoljnida imaju sta staviti na kasiku. Jadna nas sudbina ceka moji prijatelji prvo iz Sarajeva pa dalje kad nam ovakvi sudbinu kroje!!!
samo da mu familiju spomenem
ovaj kemal čaušević isti onaj peder s OBN-a
Modni guru?
Mimo? "..I vi ministre, da Vi ministre..." ko biva ministar gleda njegovo laprdanje i se.re se u gace.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Imamo mi Sanadera za izvoza
U zatvor barabu da više ne vidi bijelog dana.