Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nerko moj stari je zlatni ljiljan,jedva jednu sliku izlizanu od njega imam,ranjen je dvaput bio kad se oporavio vratio se na liniju i nije se krio 3duge zime bio je u rovu nije se borio za Aliju nego za familiju svoju nema bolan te države na svijetu koju više volim nego svoju malu ćerku uz ovu državu možeš milion dodat i to opet ne vrijedi ko u moje male nokat hebo zastavu i ovu novu himnu ja sam nju branio reko mi je uz pivu.....
Hoće li im dati apartmane sa poslugom? Hoće li moći koristiti teretanu, fitnes klub, bazene, solarij, saunu? Hoće li im sobe biti jednokrevetne lux. soba ( francuski ležaj, hidromasažna kada ( jakuzzi), ili dvokrevetne. Hoće li im kuhati prestižni svjetski kuhari?
...imali smo alžirsku grupu, sad imamo gibraltarsku...
s tim da j alzirska nevina i nista nisu uradili a bili su borci ABIH