Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobar je Sale, skupa smo studirali. Iz fine famElie
Sretne ti rane junace, pusti ove barabe sto te klevetaju, ipak si ti najveca vrijednost u Parlamentu BiH zivioi. Deri one primitivne nacionaliste svih boja ,,,
Nebitan lik, na drzavnoj sisi.
Kako se pregledat kad primarna zdravstvena zastita pogotovu a i sekundarna nemaju potrebu za specijalistima za kozne bolesti, nego ih salju na biro.
Mnogo srece i zdravlja iu buducnosti. Kako da se pregledaju i preveniraju takve kozne vrlo opasne a sve ucestalije bolesti kad nam specijalisti dermatolozi na birou ..zavodu za zaposljavanje cekaju i po nekoliko godina a istovremeno u domovima zdravlja-primarnoj zz nemaju potrebe za takvim specijalistima. Dermatolozi na birou a sve vise obolijevanja
kada se radi o bolesti svi smo mi jedno sretno Saša Bog da ti da sve najbolje na ovom svijetu a na onom još i bolje
Sretno Saša i hvala na savjetima i upizorenjima! Fakat, mnogi od nas smo lijeni kad je prevencija u putanju!
Operisan u “groznom” KCUS.Cudo je pristao koliko blate onu zenu.Spasen u KCUS?Zar je to moguce s obzirom na pricu koju SDP truni godinama?
Sretno i svako dobro prijatelju
Divan mu je potez da upozori na veoma opasnu bolest, koja ako se ne otkrije na vrijeme cesto je sa losim zavrsetkom
Čestitam, Rocky Balboa, pobjednik. E daj nam sad fotografiju s kongresmenom i onu kako treba pravilno okrenuti zastavu, pa stavi pet milja u padže.
Ne znam zasto ali mi se Sasa cini kao dobar decko,svako dobro ti zelim
Znaci za ovog smrada svi koji su umrli, umrli su jer su lijeni i to je prirodna selekcija.
desnjak sam ali ljevicar . marxista i titoista. socijalista baska . moj glas ide Sabini Cudic najljepsoj , najzgodnijoj i najhrabrijoj zeni u Evropi .
Dobra je Sabina,kratke noge i niski guzovi.Moze joj pile kljucati u dupe