Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sad se jako dobro istice nerad prethodni bosnjackih clanova predsjednistva, koji znamo od kud dolaze.
2015 je pala rezolucija zbog ruskog veta, okolnosti su dosta drugacije. Ali neminovno je da je sadasnja vlast mudrija dosta i hladnije glave. Krediti se ulazu u zajednicko dobro i u korisne svrhe. Ali pamtite jedno, politicar rade iskljucivo u svoju korist, nije bitno kakva je situacija. Dodik je govorio da priznaje genocid, sada ne, jer goduje njegovom dzepu. Pamet u glavu, naoruzajte se, spremite zalihe i budite spremni na sve
Provalio ga Becir javno... Aferim
Vučić je bolestan. On je spreman napraviti ozbiljniju glupost kad mu kola krenu niz brdo.
Saša sjedi u državnom parlamentu, u koaliciji sa Dodikom. Još nisu usvojili budžet BiH evo polovina Aprila. Al znao sve i u sve se miješa kao Vegeta osim u ono što mu je posao. Ima komentar na sve i cijeli život se pomiče po skupštinama, penziju će dočekati a da nikada u životu nije radio ono što mu je posao i za sta je plaćen.
Nas predsednik postuje svaku zemlju, sav narod, ne mesa im se u politiku, pa tako nece dozvoliti ni da se nama bilo ko mesa
Vučić poštuje teritorijalni integritet BiH, poštuje Dejtonski sporazum, poštuje Povelju UN, poštuje međunarodno pravo i ponaša se u skladu sa njim što se za BiH ne bi moglo reći da se tako ponaša.
Vučić je jedan od retkih lidera koji se svim silama trudi da se održi mir i stabilnost u regionu.
Srbija poštuje teritorijalni integritet svake države kao i BiH, ne meša se u unutrašnje stvari ni jedne zemlje ali neće dozvoliti da bilo ko vrši teror nad srpskim narodom ma gde on živeo pa i u Republici Srpskoj.
Ako misliš da je biti žrtva terora biti nagrađen sa 49% teritorije nakon počinjenog genocida te kulturno zatiranje preživjelih nesrba na istom, de brate da i mi Bošnjaci budem tako terorisani
Hajd mrs tamo smecaru jedan Vucic je govnar licemjerni
Srbija poštuje teritorijalni integritet svake države kao i BiH, ne meša se u unutrašnje stvari ni jedne zemlje ali neće dozvoliti da bilo ko vrši teror nad srpskim narodom ma gde on živeo pa i u Republici Srpskoj.
Bošnjaci moraju biti budni i pratiti signale sa svih strana. Ništa ih ne smije iznenaditi. Kuha se žestoko.
Odgovorio mu je na najbolji način. Smireno i u žižu. Svaka čast Saša! Ponos si Bosne danas!
Op,op,op,skidaju se rukavice🤣🤣🤣Udarila daskovača u glavu🤣🤣🤣Ko je hrabriji piçkousti ili međed🤣🤣🤣Saša gospodine politički🫡
Saša Magazinović ne predstavlja stavove većine građana, podrška Vučiću je neupitna.
picousti psihopata
Vučić je lider koji zaslužuje našu podršku, podržavamo ga u njegovim naporima da očuva mir i stabilnost u regionu.
Magazinovićeva kritika je samo odraz njegove političke nemoći, dok predsjednik Vučić nastavlja da vodi Srbiju ka prosperitetu.
Magazinovićeva kritika je samo odraz njegove političke nemoći, dok predsjednik Vučić nastavlja da vodi Srbiju ka prosperitetu.
Vučić je lider koji donosi pozitivne promjene i razvoj u Srbiji, podržavamo ga u njegovim naporima za izgradnju bolje budućnosti.