Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa zar ima i jubilarna nagrada za politicare. to je apsolutno morbidno. ko god je dobije dabogda mu za lijeka zatrebala! sramota. zadnji smo u evropi po svim parametrima. napravili su drzavu za sebe i za tri plemena koja ih odrzavaju na vlasti. dno!!!
Trošak za mobitel Saše Magazinovića, zastupnika SDP, za 1 mjesec iznosio je 1.244 KM i taj trosak SDP izdajnickog agenta srbijanske sluzbe bezbjednosti za koje je dr. Lagumdzija kazao da rade za susjedne drzave je iznosio daleko najvise od svih zastupnika Parlamenta BiH. Valjda stalno zvao i bio u kontaktu sa svojim nalogodavcima iz Srbije. Cak izgradio i apartmane na Jahorini, a ne na Bjelasnici. SDP je neprijateljska i izdajnicka falangaa koja radi sve da amortizuje srpsku agresiju na BiH.
Nermin Niksic plata 5300 KM, Zekan Helez plata 5250 KM, Sasa Magazinovic plata 5350 KM, Damir Masic plata 4450 KM, Irfan Cengic plata 4100 KM, Elvir Karajbic plata 4700 KM, Segmedina Srna plata 3700 KM, a uposlenici SDP partije nemaju uopce platu, a i kad su im isplacivali davali im 450 KM. To je ta principijelna socijaldemokratija, ili daj meni a onom mom do mene daj od sake do lakta a neka SDP sirotinja bere i jede zaru. Nema gore bagre, bande, lopova, reketasa, nepotista od SDP bagre.
Bosnjaci moji svi su vllasii isti, Ista je to bandaaa zlikovaacaa. Ono sto Vucic, Dodik, Sergej Trifinovic, Mirko Sarovic, Branoslav Borenovic javno govore, to kod nas Igor Stojanovic, Vojin Mijatovic, Sasa Magazinovic, i Pedja Kojovic misle, ali ne zele javno da kazu, jer ne zele da ugroze svoj polozaj kod pojedinih naivnih glasaca Bosnjaka koji gasaju za njih godinama kako bi oni udobno i odlicno zivjeli na raznim budzetima u BiH. Sto Bosnjo moze bit naivan i neoprezan to ne moze niko drugi.
Ne samo nagrade Ima vas ohohoooo bespotrenih.
ne znaju raditi ali su vrlo mastoviti u busenju drzavne kase. cuj jubilarna nagrada.
Plata u parlamentu 600 KM i vozdra, ko hoce da pomogne i da radi za drzavu odvojit ce par sati sedmicno.