Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Govoreći o rodnom Sarajevu, Monteno nije krio svoju ljutnju. Iako nije želio detaljnije govoriti, moglo se primijetiti da je Monteno ogorčen, kako na cjelokupnu situaciju na bh. muzičkoj sceni tako i na negativna iskustva koja je doživio u bh. prijestonici, a o kojima nije otkrio mnogo.
isti taj Kemo, legenda prije 20 godina je zbrisao iz tog Sarajeva, koješta pričao, gostovao po Srbiji, Hrvatskoj ali je zaboravio svoju Bosnu. Ne radujem se smrti ničijoj pa i njegovoj ali Sarajevske legende ,,prvom prilikom,, okreću leđa Sarajevu!
290154 je broj na Luđačkoj košulji :)) Svaka ima svoj broj :)
Luno moram te nešto pitati ali ozbiljno :)
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ode naš kemo :(
KEMO JE PRODANA DUŠA, KAKAV NAŠ, NI ON NIJE ZNAO ČIJI BI BIO, KO VIŠE PLATI KONCERT KEMO JE NJEGOV.
Kemo je "sviju" nas bez obzira na vjeru ili naciju i kojima je činio život ljepši za makar par minuta sa svojim divnim glasom i pjesmama, pored toga nije se nikad bavio politikom ili glumio nekog kvazipatriota kao neki drugi A koga ti računaš u "naše" ? Dinu Merlina? Koji jednog dana piše pjesmu "Da te nije Alija..." a sutra Ceci piše pjesme koje Arkan plača? primjer njezina pjesma "Beograd". Ili Šerif Konjević što nije sebi htjeo epitet najboljeg glas iz Bosne nego ispade neki "jugosloven" kad to niko više nije, nađi na youtube pa pogledaj bruku i sramotu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)