|

Saša Ćirić One Man Show u Sarajevsko pivo Holiday Pubu

Saša Ćirić One Man Show u Sarajevsko pivo Holiday Pubu
6
Klix.ba
23.12.2012. u 11:27
0
komentara
6

dijeljenja
1/6 Foto: Dženat Dreković
2/6 Foto: Dženat Dreković
3/6 Foto: Dženat Dreković
4/6 Foto: Dženat Dreković
5/6 Foto: Dženat Dreković
6/6 Foto: Dženat Dreković
Prvi dan vikenda je na Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketu prošao uz mnoštvo zabavnih aktivnosti, a i danas posjetitelje očekuje bogat sadržaj.
Djeca u Argeta Junior Play Houseu jučer su uživala u Dr. Oetker školi kuhanja, pravili su kolačiće sa Mladenom Jeličićem Trokom te ih ukrašavali. Nakon toga ih je u okviru druženja sa Barbie posjetila i prava barbika, veterinar ih je upoznao sa kućnim ljubimcem zecom, a potom su se družili i s omiljenim medvjedićem Linom.

Danas će se djeca u Argeta Junior Play Houseu zabavljati od 10 do 22 sata kada će se ponovo družiti s Linom od 12 do 16 sati, od 17 do 18 sati će učiti engleski, a od 18 do 19 sati slušati najljepše priče braće Grimm u Bajkovitom ćošetu.

Djed Mraz će danas u svojoj Coca-Cola kućici boraviti u dva termina – od 12 do 14 sati i od 16 do 20 sati.

Jučer su na Happy :))) Stageu od 17 do 20 sati nastupali Bass tamburaši, koji su svojim višesatnim nastupom svim prisutnim uljepšali dan izvrsnim repertoarom. Danas će na Happy :))) Stageu nastupiti mlada muzička zvijezda Samra Đozić, koja će pjevati svjetske i domaće hitove.

U Sarajevsko pivo Holiday Pubu zabava se večeras nastavlja nastupom mladog i talentiranog gitariste i vokaliste Saše Ćirića, koji će izvesti svoj One Man Show.

Coca-Cola Sarajevo Holiday Market organiziraju Grad Sarajevo, Zona unaprijeđenog poslovanja Baščaršija i Sarajevo Navigator, uz podršku USAID - Sida Firma Projecta, u sklopu kojeg su ZUP Baščaršija i Sarajevo Navigator koordinatori lanaca vrijednosti.

Nove informacije o Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketu možete pratiti i putem oficijelnog web sitea, te putem društvenih mreža: Facebook, Twitter, YouTube i Instagram.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.