Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KRIV, DOZIVOTNA ... nema tu puno sta da se sudi .. zamislite samo koji su to troskovi sudjenja i obezbjedjenja ZA KOGA?
Kriv si , kriv si , znas ti dobro da si kriv ... Genetska nakazo !!!
Sjećam se dana kad sam vidio Miljana, Vasi, Sašu i ne sjećam se četvrtog, kako odoše u četnike. Na Koševskom, idu zajedo pored Mjesne prema Željezničkoj. Problem bio i ostao.
Nije mi jasno kako neko moze da se dici djelima ovog monstruma. Kakav (ne)covjek moras da budes da te ne pogodi ni malo sudbina ljudi koji su prozivjeli torturu ovog monstruma?! Kako da te ne zaboli nesto u dusi, kad pomislis kako je necija majka, sestra, prijateljica silovana samo zato sto nosi muslimansko ime? Pa dobro, od cega si ti napravljen? Zar u tebi nema ni minimum ljudskosti, merhameta, postovanja??? Ti nisi pravoslavac, jer istinski pravoslavci su dobri ljudi, ti si primitivni oblik zivota i gore od toga! Ti si ljudska sramota!
Saša Baričanin J.E.B.E.M T.I M.A.J.K.U cetnicku i majku srbiju
kraljevina ZAKON!!!!!!!! www.bosnianroyalfamily.org
S Kosevskog. Isao u Franjo Kluz
Jos dok je isao u \'Franjo Kluz\' skolu na Kos.Brdu bilo je jasno svima da Sasa nije bio obdaren nekom velikom pamecu. Povazdan je trcao za zivotinjama (cuke, mace, golubovi, vrapci...) i nastavnici su ga uvijek drzali u prvoj klupi i to iz 2 jasna razloga: prvo, bio je prilicno sitan, a drugo - da ga drze na oku jer ga skola i nije pretjerano zanimala. I tako... sve bi ostalo na tome, Sasa bi ostao mali beznacajni mis, ali onda je dosao rat i sav sljam i sva g..vna su isplivala na povrsinu. Cuo sam da mu je brat Vaso poginuo na Olovu, sahranili su ga na Baricama ali su ga poslije Dejtona premjestili valjda na Sokolac ili tako nesto. E jadna majko ...
Sasa Baricanin is now friends with Azra Basic. :D
Vas opet na koceve.Cuj,nisi kriv.Tisu bemje ti jkuma....
Na faci mu se poganoj vidi da je zlotvor.
nije nego sa kosevskog brda,tamo je prije rata stanovao,bio bokser
ovaj je bio gori do blatka, sve to treba KURCEM U CELO KURCEM U CELO,KURCEM U CELO KURCEM U CELO,KURCEM U CELO KURCEM U CELO,KURCEM U CELO KURCEM U CELO,KURCEM U CELO KURCEM U CELO,KURCEM U CELO KURCEM U CELO,KURCEM U CELO KURCEM U CELO,KURCEM U CELO KURCEM U CELO,KURCEM U CELO
Sasha, dabogda ti sva pokoljenja bila i mentalno i fizicki retardirana i sva tvoja rodbina,uza i sira, i dabogda ti za ljeka trebalo, i tebi i tebi slicnim!
Zna li ko gdje je ovaj zlotvor bio 1998 ili 1998.godine?Je li ikada vidjen na Dobrinji 4?
Jesam li ovo ja na slici? Zlatan
Jel\' ovaj momak sa Grbavice?