Komentari (119)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imam osjecaj da Sarovic uskoro pre uzima lidersku poziciju u genocidki.Na kraju i nemaju boljeg i stabilnijeg politicara od njega.
@fbUser1560802169 to bi bio racionalan izbor bosanskih pravoslavaca .
Sad bih potpisao da bude nas jedini predsjednik narednih 10 godina
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
SDS i SDA su od prvih izbora 1990. uvijek bili u koaliciji. ni u ratu ta ljubav nije prestala.
samo ih je 1992 SDA proglasila terorističkom organizacijom.
@BulevarEpiloga dobar je sarovic.. Pravi umjereni izdajnik srpskog naroda.. Njega ce amerika da postavi
Cim preuzme liderstvo u rsu postat ce isti ako ne i gori od onog smrada iz laktasa
najbolji ministar , covjek normalan.
Sarovic je reko damuje novcanik u Bosni i Hercegovini da nezivi od Srbije. Sad cemu Vucic dati ponuditi 1milijon eura ko sto kupovali strane diplomate samo dabi bili na vlasti
Namazanko
a zašto vučić sluša samo jednu stranu ? Neka postavi to pitanje.
@sansumg pitanje je drugačije: ta jedna stana sluša Vučića!
Mi bošnjaci ne možemo ugledati svjetlo dok nas predstavljaju kokekakvi Bakiri, Džaferovići, Zvizdići... Em ih SNSD i HDZ driblaju ko volove, em su sposobni samo da kradu od svog naivnog siromašnog naroda.. Šta će nam realno ti blentovi koji ništa pametno od smrti Tihića nisu napravili..
Pa ljudi moji ovaj Karadžićev SDS mi deset put simpatičniji od minderli sečijaša i najvećih krvopija bošnjačkog naroda. Da li ja ovo sanjam?
Na kraju ce Sds sa Šarovićem i Mektićen postati najbolja stranka u BIH , koja je započela rat i stradanja a kojoj je sad stalo do razvoja cijele države BH Koji paradoks
E fakat.. zamisli to! Haha
@killerloop1 Baš paradoks i tragikomedija. Ali u borbi protiv laktaškog pećinskog medvjeda i chetnika, potrebne su nam sve opcije za normalan život svakog bošnjaka, srbina i hrvata unutar voljene nam BiH.
Stacete vi sa VUCICEM rjesavate probleme sami u BiH jer je to vasa zemlja a ne Srbija taj vas samo koristi za svoje manipulacije umjesto da se okrenete i pocnete raditi svi skupa da se bolje zivi da zemlja ide u EUROPU I NATO da nestane tog siromastva.
Šarović je shvatio ono što većina pravoslavaca u BiH nećeda shvate - bili str samo oružje u rukama zločinaca, i kao takvi i danas postojite u rukama Vučića i Dodika. Valjda je došlo vrijeme da sebi dođete...
BH pravoslavci i katarza, kao nebo i zemlja.
Narode, kupujte vazelina, nestace ga! Jer odkad vas natezu s ovim fazonim..za plakat smo..koji smo mi svi retardi
Eh ovo se zove “ Mahalanje” “ trac” “ ubijanje dosade” Nebitno je to sta je ko Deklariso! Glupo i od SDA i od Srba da uopste pricaju o ovome. Da je SDA mogao, davno bi oni ukinuli RS, il da je RS mogao davno bi bili Srbija. Isto da ja sad donesem deklaraciju da od sutra radim ko astronaut i da mi je plata 15.000...to se zove “ mahalanje”
Korektno i pošteno!
Šarović Mirko ku rcu svirko
Svaki put. O čemu god se radilo. SNSD prvo glasa a onda osporava i kukaju da su bili pod pritiskom i da ih je neko tjerao na to..
e onda sda treba isto i ukinut dejton i vratit nazad R BiH.. kazu bili pod pritiskom 95