Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za vrijeme vladavine SDS-a nije izgrađen ni km autoputa.
SDS-u treba samo dobra veza sa Sarajevom. Njima dovoljno.
Samo otići do Slovenije, pa čak i Hrvatske, da ne spominjem Austriju, Njemačku, i već vidis uređen svijet koji grabi naprijed.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
U tvoje vrijeme nisu ni ivicnjak ugradili
Malo se provozaj od Doboja pa se uvjeri da li se šta uradilo
Nece bit ni centimetar nije to prvi plan pri kraju su mora se pokrasti jos ovo malo vremena sto je ostalo papa vlast
Da je još doživiti kako Kraljica odapne i Laktašenko,Kamenjarko i Trezorko završe u prdekani ili na vrbi!🤪😁
Samo vi srbujte,
Koji ce vam k... kad nemate auta?
Pa gradi se kod DO jest da nije mnogo kilometara ali je tu ogromba petlja koja je sama po sebi skupa, plus most preko Bosne za prilaz APu od DO, ovo ljeto se krenulo i preko Bosne u obilaznici oko Doboja, od proljeca se pocinje graditi AP od Race do Bn 22km jer je ekspriprijacija uradjena, od Bc do Do prosljo ljeto su geometri trasirali AP, duz citave trase su kocici pozabadani. Da me ne interesuje ta tema i da ne prolazim bas tim putem mozda bi ti i povjerovao.
takvih petlji i obilaznica 10 x više u federaciji , samo kažem, ipak oko selendri se ne grade iste 😎
nije mi zao sarovica sto kritikuje dodika, vec mi je zao porodica svakog politicara koji ista negativno kaze o dodiku. Dodik je 'ljudski smecar' koji najvise principe ljudskosti koristi kao odlican paravan za najsramnije djelatnosti, vrjedjanja, ama bas ko kakao. Kaaao, kao kakaoo.
Dobro je i tebe vise! Svi u isti rog pusete!
Pitam se ako bi se otcijepio RS ko bi placao njihov vanjski dug odnosno kredite koji su utroseni na teritoriji Republike Srpske?!
sad će 9 januar i novo podmazivanje očiju za ćorave srbe. srbijada i životni standard dole a dodikova vlast gore. najlakše je sa ovakvim ovcama vladat i dodik to najbolje radi
Baš kao da srpske glasače zanima ekonomski napredak...
Jel iko priča o kisiku u bolnicama,o poljskoj bolnici od nekoliko miliona, o cijenama maski u doba pandemije o respiratorima o povecanju plata radnicima o kriminalu u aluminijuma.....priča o ratu je sve poklopila dodik covic izetbegovic palmer,eskobar i satler čine najveci zlocin nad ovim narodom
Dobro jutro Kolumbo. Upravo to i jeste poenta. Odvraćanje pažnje i prikrivanje nesposobnosti.
Koliko košta šutnja bh novinara i Marindvorskih NVO na ubistvo Džene Gadžun, dvoipogodišnje djevojčice iz Kaknja?