Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Balkan je crna rupa Evrope a RS je crna rupa Balkana
Ebemga gsn sarovicu, tuzlanski kanton ima oko 450.000 ljudi, sira regija bijeljine preko koje bi koridor trebao preci jos sigurno 250.000. To je oko 700.000 ljudi. To je petina stanovnistava bosne na relativno malom prostoru. Je li bolje povezati ove dvije regije koje su trenutno prakticno u saobracajnoj blokadi ili nekakve vrleti i sumetine gdje ziva dusa ne zivi. Valjda je bolje napravi brzu cestu prema visegradu i tako se spojiti sa srbijom.
@dubrava1929 Pa predlozili su ga, ali niko ni habera, nece ni da cuju... Bitnije je sandzak sa sarajevom povezati.
@dubrava1929 Mescini sda je spominjala trasu prema gorazdu i dalje u srbiju. Koja god trasa da ode istocno od sarajeva godice sandzaku. A privredno-industrijski i svakako drugacije i logicnije bilo bi saobracajno povezati regiju koja ima potencijal kao tuzlanska i bijeljinska. Npr. Tuzlanski aerodrom ima fantasticne uslove za rad, jedan je od rijetkih gdje je moguce uzletanje i sletanje na obje strane piste, kargo centar bi se mogao osnovati za cijelu regiju, ali bez puta njonjo.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Reakcija i komentara u RS nejma, posto Mile u ime svih gradjana odlucuje i govori, jer je uspio da u tolikoj mjeri podredi svoj nepismeni narod. Ovo ne prihvatanje je da znaju, ali ne znaju, velika steta i za RS, ali sve je besmisleno, jer Mile se pita sam u ime svih.
Mile Ronhil i ti Sarovicu bi da uzmete pare od Turaka i da onda trasa ide preko cijele RS, e jeste i pametni gdje ste samo skupili toliku pamet.
...potrebno je prvo da republika srpska donese nove zakone...drugo da se sto pre proglasi herceg bosna a trece da srbi i hrvati preuzmu sto vise institucija i agencija u zajednickim institucijama i da sto vise izoluju bosnajke....
Objasni to krezavim dvopadeznim retardima iz sumske!!:)))
'' Morate da vidite šta kaže Brisel '' Yebo vas Brisel.
Šarovića za predsjednika , Mektića za ministra MUPa i sigurnosti i obrane , mene za premijera a sve ovo ostalo povješati
Sarovic je ekspert za uvoz.On uveze meso staro i po nekoliko godina,a nasi mesari neznaju sta ce sa izuzetno kvalitetenom robom.Sve sto mu evropljani nemetnu on uveze.Neka se pohvali sa izvozom,a stara komunjara medi,a narod ko narod misli da je tako..neka me neko demantuje ali sa cinjenicama..