Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Razočaran? Misliš trebalo bi ga pogubiti za sva zlodjela koja je počinio? I mi mislimo. Ovi srpski političari samo šire istu retoriku kao i njihovi prethodnici. Dok ovo govorite, samo potvrđujete da je sadašnji natpis na Vijećnici ispravan.
...bravo...i dokaz da natpis ne treba mijenjati.
Ako vam ga je žao, idite pravite mu društvo!!!!!!! Svi vi koji tako mislite trebate na doživotnu...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
piz.a vam materina nacionalistička , strasti se smiruju priznanjem krivice i zločina onih koji su ih činili i priznanjem zbog čega su ih činili , a ne konstantnim negiranjem.
Slazem se.Trebalo ga je objesiti za muda ispred zgrade suda u Hagu ili ga dati narodu kojem je pobio porodicu,pa nek rade s njim sta im volja.
Cime si razocaran, Mirko?
Ostaje nejasno sta je razocaravajuce. Ova presuda za sve normalne ljude trebala bi skinuti odgovornost sa ledja srpskog naroda i otvoriti put ka pomirenju. - "Zločini koji su počinjeni spadaju među najstrašnije zločine poznate čovječanstvu uključuju genocid i istrebljivanje kao zločin protiv čovječnosti - kazao je sudac Orie neposredno nakon što je izrekao presudu." - Za Mladica je svaka kazna mala. Pitanje je ko ce stati iza ovog sto je dokazano.
Ne znam sta su Srbi ocekivali za Mladića. Nobelovu nagradu za mir????
Imao sam bolje misljenje o Sarovicu. Kako to da ga je presuda razocarala? Sta je ocekivao? Oslobadjajucu presudu? Cuj, "uzburkat ce strasti"! Zar ne bi oslobadjajuca presuda jos vise uzburkala strasti? Da li bi oslobadjajuca presuda uticala na pomirenje? Koga? Srba sa jedne i druge strane Drine? Mislio sam da je posteniji i realniji i da ga zaista interesuje napredak BiH a ono ista g****.
"dobar sarovic", "sarovica za predsjednika"....samo su neki od komentara na prijasnim tekstovima za ovog su*ka..... eto vam sarovic *ebo vas on
Pa i on je bio osumnjičen za ratne zločine, vuk dlaku mijenja al ćud nikad.
Da sarovicu, tvoje je da pomazes poljoprivrednucima. Ne mjesaj se, samo pogorsavas...
Ispravka netačnog navoda: Sud u Hagu nije osnovan zbog pomirenja u BiH već da kazni ratne zločince i da objektivnu, internacionalnu presudu zločincima! Narvano postoji i VR i AR i drugi oblici poimanja realnosti, doduše danas još uvijek s primjenom najviše u igrama, filmu i srpskoj politici.
Ja što ne mogu ovih šupljih komentara. Čuj uzburkaće strasti. A što Srbi ne prihvataju da je počinjen genocid to ne uzburkava strasti. Pa da su jedni i drugi Srbi odmah ,nakon prve presude, prihvatili da se desio genocid u Srebrenici nikada se više strasti ne bi uzburkivale već bi odnosi između naroda postajali bolji
a mi vjecno naivni, tako nam malo nedostaje da vam vjerujemo, i onda opet razocarenje, pa bas smo kao narod glupi ali fakat
šaroviću, gofvno čhettniččko.
Šaroviću, jasno nam da ideš niz dlaku glasačkog tijela koje je manje više svjesno da su genocidaši, pa se grčevitoj drži u toj nekoj svojoj izmišljenoj stvarnosti u kojoj su divni krasni. Ali ako nista, mogao si bar da sutis ...
znamo da ne mislis tako krme ali moras inace ce ti biti jebane 3 kceri sto imas u B.Luci...opusteno samo....uskoro vam je drina granica
koliko ja znam haski tribunal je osnovan da bi se osudili ratni zlocinci, a ne da bi se doprinijelo pomirenju u BiH. na tome treba da radis ti....and you suck at it!