Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sarovicu, samo ne reci da si i ti plesao kao onaj majmun
Bošnjak sam i mislim da je dobro što BiH prestavlja Šarović...
@Armin7 Nema šanse!
@Velez4za ima tu politiku klan izadbeg, vodi od 92 god.
Kazu da je Rasim morao skidati gace jer mu saudijci, zbog podvoljka, nisu vjerovali da je muslic.
Kako $$$$ narede.
i naravno Ratko Ljajic kod svoje brace "cifutske" u Saudijskoj Arabiji,.... inace Tomin Nikolicev folklorni klub arapa
Sta ce da kaze na ovo onaj tamo laktaski glavonja, eno ga pise deklaraciju sa kojom moze samo obrisati vlasko dupe prljavo.
Siguran sam da Šarović iz poštovanja prema domaćinu nije tražio da jede svinjetinu ali sam isto tako 100% siguran da Rasim Ljajić JESTE.
Naravno da sam za ovakve zajednicke posjete, Srbi to mudro koriste, te nase odnose sa muslimanskim zemljama, ali zasto ne idu ove zajednicke delegacije npr u Rusiju ili neku drugu zemlju s kojom Srbija ima 'bratski' odnos?
Murate da nisi mozda zaboravio abdest uzeti, samo da te napomenem.
Zabraniti svim muslimanima širom svijeta ulazak u SAD ,zato što su svi muslimani teroristi.Čak i žene i djeca su skloni terorizmu ,sve u svrhe promovisanja bluda i nemorala.
I jedan i drugi otisli kod princa sadake traziti 😎.
očekujem bratimljenje sa starim prijateljima iz zeemalja zaljeva, uvesti u anale savremene istorije taj datum, kada je čovjekoljublje pobjedilo razlike
Mirko Sarovic je OK dosad bio kao ministar , i ovo sto cu reci nije napad na njega ili na Srbe ili zelja za podjelom nego jednostvano strategija ... ali zar nam nebi bilo pametnije da smo poslali nekog Bosnjaka u Saudijsku arabiju , a srpske politicare da saljemo u zemlje gdje su oni vise dobrodosli. To nije neka podjela , nego samo pametna strategija da izvucemo sto vise mozemo za nasu zemlju --- eto jedna stvar gdje bi mozda gledanje na naciju i vjeru ipak donijelo nesto dobro
Mirkane hoce li biti sunecenja😄
vrati se kuci drakulo, nije tebi tamo mjesto