Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prije bi kazao da je pala Šarovićeva maska, kojom se pokrivao kao zaštitnik interesa BiH.
@VinkoMaris šarovićeva izborna jedinica je RS. Britanija je uložila silne pare u ovog smutljivca nakon što je skinut s američke crne liste. Sad se Bošnjama prodaje pod građanski.
sjećam se perioda nakon rata kada je Jadranko Prlić bio omiljena osoba u Bošnjaka, nije se skidao sa tv-a i emisija senada hadžifejzovića. danas, osuđeni ratni zločinac.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ako je to tacno, sta ima lose u tome? stvarno mi nije jasno...
Sjeti se ko je kriv za Srebrenicu,pa SDS..
Posta Mile najveci Bosanac. Bravo Mile, Bosanski sine.
Ne seri Mirko i ti bi ga MORAO potpisati da si bio na Dodikovom mjestu...kad Ameri zavrnu ruku nema mrdanja...zato tiŠu 🤐
NATO je garant mirne budućnosti i srpske djece. Ovi kojima je članstvo BiH u NATO-u problem totalni su moroni.
NATO je put u bolje sutra. Visina stranih investicija u CG otkako su postali članica Saveza je udvostručena. Stranci žele sigurnost, a NATO je garant toga. Članstvo bi dobro došlo građanima cijele države.
Stojan Protić: Kad naša vojska pređe preko Drine, dat ćemo Turcima 24 do 48 sati da pređu na vjeru svojih pređa. One, koji se ne žele pokrstiti, poklat ćemo kao što smo to već napravili u Srbiji. kako su mislili 1916 isto misle i danas i ono sto je se desilo devedesetih pod pokroviteljstvom sds pocelo je te 1916-te. Onaj ko misli da ce se promjeniti je cisti idiot.
NATO je garant mirne budućnosti i za srpsku djecu. Ako vam to smeta, totslni ste bolesnici.
Polako vuk svlači lažnu janjeću kožu. Prisjetite se malo Šarovića i Čavića (SDS plakati) na prvim poslijerantim izborima.
pa jasno, pitanje građanskog odlučivanja o životnim (ekonomsko socijalnim) i nacionalnim pitanjima je zamijenjeno pitanjem odlučivanja o natou. naravno u okolnostima prijetnji ponovnim međunacionalnim i širim sukobima takve podvale teza su, osim što su imperativne, kao bolja alternativa poželjne. mir mir niko nama nije kriv.
Jeli vam sada jasno zasto je SDA glasala za Dodika a ne ove poput SDSa i PDPa ?! E i dalje slusajte Niksica koji vas maze lazima i podvalama. Dodika mozes da okreces i dobijes a ove ne . Zato danas imamo ANP dok su SDS i PDP skidali ANP sa dnevnog reda vijeca ministara 10 puta!!! Pale su maske ko je u stvari protiv BIH
Pa sta ti hoces u dejtonskom sporazumu pise da put ka Nato. Ako nece te u Nato ona ponistiti dejtonski sporazum.
krcata dvorana u zagrebu pjevala sa Brenom JUGOSLAVENKU ...hej u zagrebu !!! Sta li ce tek biti u Beogradu Tuzli, Novom Sadu , Sarajevu Titogradu , Jajcu , Travniku , Mostaru , Jablanici Konjicu , Zenici Bihacu ...budi se Jugosalvija stakori fasisticki , svezite pojaseve turbulencija stize
@gooUser1569397787 --- ništa ko Jala i Buba na Bjelašnici !
Znaci ipak su dogovorili da ide Bosna u Nato bravo to je dobro za BiH mir i stabilnost
Daj probudite se, BiH je u MAPu od 2018te
Nema jače nacije od Građanina
https://www.index.hr/magazin/clanak/pogledajte-kako-je-krcata-zagrebacka-arena-uglas-s-brenom-pjevala-jugoslovenku/2140398.aspx
Već ih panika hvata, čuje se NATO čizma u blizini 😂😂