Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma..ovako je i Dodik govorio dok nije došao na vlast, a onda radikalan zaokret i negiranje sve sto je govorio prije.Vlahu ne vjerujem dok ne vidim svojim očima, a i tad...jednom sam vjerov'o i sad pola familije nemam!
@Ausfahrt Al zato u Alijinu ideju i dalje vjerujes?
@svjetlonosa Pa takvi polupismeni balavci i ne znaju šta je čovjek htio reći . Da te je dotaklo ono što je njega, ne bi lupao ! Al de ti polupismenom, krezubom klix - borcu objasni...
Milorad je seoska varalica u pogodnom momentu prodaće i PC i Srbiju i Srbe a bgm i sopstveno dijete!
Danas u Srbiju dolazi Toyo, japanski proizvodjac guma. Prva faza investicije $390 miliona. Nije puno s obziron da je svega 10% ukupne strane investicije za ovu godinu, ali jeste ogromno za bejha poimanje jer unas ubosni toliko para se ne ulozi za cijelu godinu.
@EfendijaDjujic e moj efendija da ti znas koliko je para otislo npr u raketnu bazu ispod ks. Nama je sad bitno osigurati se za sledece agresije jer komsije nikad nisu odustale od otimanja teritorije bih. Prvo to pa kasnije moze i drugo da se investira kad budemo sigurni da vise dusmani nece moci napraviti zlo koje su do sad pravili.
Mislim da je svakako vrijeme za drugo poluvrijeme. Zalosno jest nikom nije drago ali je neizbjezno kad tad.
Ko da gledam… sljedeca sjednica, Dodik ga otvoreno salju u 3 PM i pokazuje sliku iz koje P je izasao…
Ma.... bil ti da budeš kakav Predsjednik, čega bilo. Čini mi se da bi volio. Ali, falilo ti glasova... neko te ne voli kao ove druge.
U sustini Dodik je predao svoj I SNSD suverenitet Vucicu I Rusima , Dodik trenutno nista ne odlucje tu je Vucic koji svojim ludackim igrama ( naoruzavanje, agresvini hibridni rat preko medija I zastrasivanje) pokusava izdejstvovati sto bolju poziciju za Kosovo , opet se interesi velikih sila prelamaju preko balkana , jbg kada se veliki biju mali stradaju
Pa nije dodik na vlasti zato što ga žele, nego zato što se nametno :)
Jedan od pet miliona! Sarovicu uleti im sa motorkom ba!
Sarovica za predsjednika svih naroda!
Gospodin !