Komentari (149)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemoj da places, u BiH ima mjesta za sve samo je treba voljeti.
@BHsin bravo
Danas je zvanično dogovoreno da BiH u sjedište NATO-a pošalje program reformi... 👏 Hejteri BiH HAPARATIMA! 😂
A Bake u fazonu: Vidi stvarno potpisa?!
Sarovic na stvari gleda iz svog ugla i ne racuna na opstu besparicu u koju ja vec odavno zapao proracun budzeta RS-a i da su plate budzetlija kao i penzije dosle u pitanje a krediti od MMF-a blokirani radi neuspostave vlasti
Mile je pod sifrom potpisao tako ne imajuci pravi podatak Sarovic daje svoje proizvoljne izjave sto je sa pozicije odnosa izmedzu vlasti i opzicije uobicajena pojava
BiH u NATO 🇪🇺
Ti Šaroviću šuti. Pusti Mila nek radi. Čitali ste iz lektire Vođu. To je vaša sudbina Alahselamet.!
Opozicija RSa gubi mjesta u vladi BiH, a Dodikovi kadrovi dolaze na vlast na državnom nivou. Mile nije kapitulirao, već je izvrdao ovo oko NATO a, a dobio je vlast i otarasio se opozicije. Razumijem zašto je opozicija bijesna.
Kme kme
Ovaj Šarović sere puno.
Skontali da bi se vlast mogla formirati bez SNSDa pa sad potpisuju sve i sto treba i netreba.
K'o o čemu Srbin o rs-u
Srbin ostaje srbin dzaba je
mile je ober trgovac problem je jedino što sa Bosnom trguje odnosno prodaje
Mie razočarao si me kao Bošnjaka ,ali i NATO skeptika.Mislio sam da imaš mrvu obraza i principa , ali ispao si obični damagog i bacač dimnih bombi.Strašno si razočarao.
E neka ti ga je spustio Šaroviću pa ti sada kalkuliši i nemoj pristajati da prihvatiš ANP ni u kakvom obliku
Srbi dobili premijera i usli u NATO. Gdje ces bolje?