Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Narode ujedini se protiv ovog zla. Treba demonstracije napraviti u svim gradovima istovremeno tako da se ne mogu odbraniti i otjerati ta govna!!!
pisi propalo
Već su bile pa si lideri dobili pozicije i ušutkani su a ostatak demonstarnata bez štele dobio krivične prijave .
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
svi znaju da akcize nemaju veze sa izgradnjom cesta...uhljebima zafalilo valja i kredite vracat
Jedan od rijetkih ljudi koji misli dobro za sve narode
ali za sebe i svoje bizarnosti najprije
Ma lakše je oplesti po džepovima raje, moj gospodine Šaroviću.
meščini da ću ja za sds glasati iduće godine o.O
šarović ja predsjednika BiH jedini razumije ekonomiju, svaka akciza i inflacija je najveci i najtezi porez za građane... Šaroviću 10 iz ekonomije i upravljnja državom, imas glasa mene kao bošnjaka ako je to bitno uopste
Šarović je bio Predsjednik RS-a 1999-2002, kao i član Predjedništva BiH
Dajte Šarovića za doživotnog predsjednika čitave BiH!! Jedini čovjek u cijeloj BiH koji je sposoban, ostali su prd....ekana!
Od 1996. do 1998. godine je bio gradonačelnik Istočnog Sarajeva, kada je izabran za potpredsjednika RS-a. Na izborima 2000. postao je predsjednik Republike Srpske, a dvije godine kasnije izabran je za srpskog člana Predsjedništva BiH. Međutim, u aprilu 2003. podnosi ostavku. Godinu dana kasnije visoki predstavnik u BiH Pady Ashdown smjenjuje Šarovića s mjesta potpredsjednika SDS-a i zabranjuje mu političko djelovanje zbog neispunjavanja odredbi Dejtonskog sporazuma.
Ma treba napraviti haos ako usvoje akcize!!!!!!!!!!!!!!!!
Nama ne trebaju fondovi, čak i ako su nepovratni oni su štetni jer samo povećavaju rasipništvo uhljeba koji ucjenjuju građane i zadržavaju stanje nepromijenjeno. Nama trebaju ovdje proizvodni kapaciteti u funkciji i na tržištu robe i radne snage. Od visine para i uslova vraćanja još je važnije kako, kome, dolaze i zašto će se potrošiti. Poklonte te fondove stranim kapitalistima nek im je njihovo, a oni nek dovedu ovdje proizvodnju i tehnologije pa da vidimo ...
Upravo tako, nedaj te mafiji da nas vise pljacka...
kasno je.. isisali su najveci dio.. sad ce ti bit samo jovo na novo
sad se kreditima odrzavamo.. krpi dokle mozes..
Ovaj covjek stvarno ono domacinski razmislja
Kroz koncesione ugovore, nema šanse. Kako bi se onda podijelili talovi i finansirale stranke na vlasti?
Pa ako se može bez AKCIZA, zašo onda toliko "kidišu" da ih se usvoji !!! Gdje bi završili ti haračom ubrani novci !!! Hoće li se po istom receptu uvoditi akcize i za poljopriverdu, ruralni razvoj i enegetiku !!!
poljoprivreda je vec oporezovana
zato sto ne moze bez mmf-a,to je poenta
Sarovicu, kada usvojis Energetsku Strategiju, zbog koje BIH gubi na stotine miliona maraka godisnje, daj sebi za pravo da komentarises druge probleme, jer upravo u tvom ministarstvu jedan od najvecih problema u drzavi, koji to uredno presucujes...
iiiii sve ostaje na tome da se ceste mogu graditi....
iiiii sve ostaje na tome da se ceste mogu graditi....