Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj Šarović isto da je pao odnekud s neba pa se kao čudi nešta što kasnimo tri godine, a taman koliki je njegov mandat za kojeg ništa nije uradio u animiranju energetskog sektora i blagovremenog upozoravanja javnosti na ovaj problem. Bio je agilan samo u slućajevima trgovinske razmjene sa Hrvatskom, koju je sveo na minimum favorizirajući Srbiju, Makedoniju i Bugarsku, gdje plaćamo troškove prevoza za robu koja je ispod normi EU, ali i zdravstvenih preporuka.
Zato plate tebi, tvojoj zeni u ministarstvu pravde, a i sinu u ministrarstvu poljoprivrede ne kasne ni sekunde
Ih samo tri godine, malo je to Koji debili vode ovu napacenu bosnu
Najveći je problem što mi kasnimo sa moždanim vijugama, pa još imamo glasnih i ponosnih razmišljanja na nivou kamenog doba!
I hope tri godine, malo je to Koji debilitating vodeci ovu napacenu bosnu
kasnimo mi barem 1000 godina kretenu jedan...
Gospodine Sarovicu tebi svaka cast na pozrtovnosti i radu.Jedini ste ministar iza kog se vidi rezultat.Sv3 ostalo je plivalo u svom uskostranackom blatu ne znanja i ne snalazenja na tim funkcijama.Mozda jos 2 - 3 da nisu se zaglavili do grla
možemo li znati gdje je konkretno zapelo i koje su to konkretne sankcije energetske zajednice?
Šarović i Mektić najblji ministri koji su došli i manjeg bh entiteta. Treba podržati te ljude. Razumni, realni i gledaju opći interes neopterećeni lokalnim bajama i laktaškim tajkuno. Podrška za njih.
Zašto gospodin Šarović ne potraži savijet od gospodina Michaela Jordana vlasnika Charlotte Hornetsa NBA kluba i nekadašnji igrač Bullsa. Gospodin Jordan je do sada dva puta predlagao strategiju kako da BiH ispuni uvijete Energetske zajednice.
daj dzamija daj crkvi
sad' ce te vi to stići, samo da upalite USS Enterprise i postignete warp 9
samo ;D ej moj Sarovicu te ne mozes napraviti koliko ove budale mogu razvalit, pa Titovu su imovinu razbucali a kamo li tebe i tvoju
Eke