Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Priznajte Kosovo, reci Milokradu da prestane shrati oko BiH ulaska u NATO i prestane biti Ruska kurava i eto polako napredka...
@Kocayine nece servovanje cijeli zivot hraniti...
@Arhangelsk To су гамад поДтурска. То је научило да се уз некога шлепа. Ет их и Шиптари прешишали. Могу сјутра да одцијепе филџан, али нају каква су гоФна-једни другима би очи ископали.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kosovo je uvelo taxe na srbske proizvode. Nazalost i mi smo se tu nasli. Nista protiv Kosova. Naprotiv.
Tako i treba,samo vi lizite pakusu Beogradu.....
to zahvali papak Mekticu koji umjesto da bude suzdrzan na glasanju, a on glasa po nalogu dodika i vucica ...
BiH ne treba da priznaje Kosovo niti treba da je zanima Kosovo ... i ne smije se dozvoliti namirivanje Srbije zbog Kosova, preko ledja BIH .. .neka se srbija jebe sa njima, oni namjerno dizu tenzije da dobiju dio BIH i resurse na Drini.. kosovo je davno za srbiju izgubljeno ali Vucic dize tenzije zbog rs njega i Sanu, kosovo ne zanimaju ..
Moj Šaroviću, opet lažeš, cifra je znatno manja od one astronomske koja guši Tariguziju. A sa druge strane, kod nas u Sarajevu je sve više proizvoda na kojima piše - Made in Kosova ( proizvedeno na Kosovu), a neki od nas to dobijaju ličnom dostavom kao potpuno besplatan poklon :) i koje nam naša braća šiptari donose
Za razliku od Tariguzije koja prodaje drugu i treću klasu, Šarkane, ako sumnaš u moje riječi, samo objavi adresu da ti pPOKLONIM recimo vrhunsku bombonjeru od sirovina direktno iz Italije (prva klasa) da malkice i fukara poput tebe proba.
Šarkane. Moderniziraj se fukaro. Kosovo ima fabrika na solarni pogon koje rade potpuno neovisno od dalekovoda preko kojih Tariguzija krade bosansku struju oroizvedenu od bosanske vode rijeke Drine. U jednoj od takvih autonomnih fabrika se proizvodi upravo ova bombonjera.
halal im bilo al ce srbiju nauciti gdje joj je mjesto i koliko je mala
I, hoće li se onima, koji su direktno doveli do ovih sankcija, svojom političkom kratkovidnošću ispostaviti faktura za pričinjenu štetu. Prema zakonu o obligacijama štetnik j dužan izmiriti pričinjenu ili nastalu štetu. U ovom slučaju štetnik-ci su u BiH. Sankcije su uvedene samo BiH i Srbiji.
Pricekajte ljudi sa vasim komentarima.Srbija bi preko RS uvozila svoje produkte na Kosovo.Svi znamo kako RS tudje jabuke prodavala kao svoje.Rusi prepoznali prevaru i zaustavili izvoz jabuka.Zar ste to zaboravili.Kosovari znaju sta rade i sa pravom to cine.Nisu nam krivi Albanci, krivi su nasi prevaranti.
To možeš zahvaliti svom kolegi Draganu Mektiću. Zašto niko ne pokrene njegovu odgovornost.
To je ništa za koliko si je ti oštetio bitango
A sto nekazes narodu kolike bi gubitke privreda a narocito poljoprivreda imala potpisujuci MAP.Morali bismo prekinuti suradnju sa Ruskomnfederacijom.To su milijarde upitanju.Ali Sarajevska kuhinja zla za to nemari vec gura BiH u ponor.
dobro debilu pa uvedite kontramjere koji ti je klinac, nema razloga da ti ne ostave mjere obustavi izvoz skroz , izvozi drugdje RADI NEŠTO UHLJUPE
Kako svi zaboravljaju da je Servija preotela 200 miliona eura iz izvoza Bosne na Kosovo.Zbog nepriznavanja Kosova i viza za putovanje postalo je nemoguće izvoziti a Servija se "slučajno" našla da uskoči.Sad treba da žalimo za "upišanih" 4-5 miliona umjesto da priznamo Kosovo i povratimo 200 miliona izvoza.
A gdje su milioni prije carinskih taksi ?
Pozdrav Bosno , i neka gubi , vi bi to duplo pokrali. Zivjelo slobodno Kosovo.
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.xxDate.club
Pre dvadesetak godina smo napadali i rusili koga smo hteli i gde smo hteli, a vidi bre sad, sta nam radi jedno Kosovo. Samo da odu Ameri, opet ce sve osvojimo bre