Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako insan kojeg su opet izabrali insani može biti sveti insan tobejarabi.
horvat, krstanstvo je nastalo 300 godina poslije Krista od strane Paula. Isus Krist nije stvorio crkvu, pape, placanje za oprostaj grijeha, nije se cak ni zvao Isus niti ga je ko zvao Isus u njegovo vrijeme. To je sve izmislio Paul, i ta izmisljotina i dalje traje.
Ma nemoj?! Zašto bi to za mene muslimana bio važan dolazak nekog "oca"?! Sigurno bi se i katolici i pravoslavci ushitili od sreće kada bi jedan vjerski islamski poglavar (mi takve ne 'pravimo) došao u posjetu BiH. Mo'ž mislit' kako bi to bilo značajno 'za sve'.
Sviju volimo?! Volim onoga koga mi sce voli i ne mrzim nikoga. Ako je to foliranje, onda izvini na iskrenosti. Mi muslimani nemamo svece, nemamo posrednike između Boga i nas. Nemamo 'mehanizam' oprosta grijeha kao neki. Svaki efendija može voditi 'svoju politiku', ali ne može praštati vjernicima (zastupati Boga), ne može biti iskupljen za grijehe, ne možete raditi van okvira Kur'ana i sunneta. Ako je to 'sviranje po svome', onda si možda i upravu.
Bosnaforever kod nas je samo Bog taj koji nam daje oprost i ne moze ni jedan covjek oprostit ti grijehe jer smo svi ljudi isti,kod nas efendije drze predavanja ali su isti kao mi,nema razlike izmedu nas i njih.Logicno je da ti covjek ne moze oprastati jer svaki covjek grjesi
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
100 miliona km košta državu njegov dolazak.Pa poslije dolazi spomenik.Pa onda spomenik Terezi itd.A kome on ustvari dolazi i zašto?? Treba rješavti pitanje "ugroženih" hrvata u BiH,odnosno FBiH. Stari dogovori su na snazi.Samo će se ostatak ciljeva ispunjavati ucjenom i ekonomskim iscrpljivanjem,prije svega Bošnjaka..
Opet će na Koševo sihir baciti. Moraće čitava medresa na slet dolaziti da oćeraju sihre u Koševski potok. Od kako je onaj prošli bio, nije mogla reprezentacija dvije akcije sastaviti. Ne dajte mu na Bilino polje nikako.
Hahahahahahahaha.... A ti si obični glupan koji svojim nickom guraš svoj etnos svima pod nos. Svfakakvih kretena na ovom klixu Čuj islamski fašista?!?! ahahahahahahahahaa
Ša ovo sa strana gay parada?O.o Jah boja love,love