Komentari (143)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajmo potpisati peticiju da bace atomsku bombu na nas.
Nema nam pomoci izgleda
najbolji komentar na klix-u
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vratite nas u prahistoriju slobodno,kocijama cemo na posao,u skolu,fakultet,bilo gdje.Ko nas vodi i ne cudi me,zaposlili se po rodbinskim vezama,nakrali se para i ostavili narod da tabana.Trazili smo,gledajmo.
Narode!!!!Hoce te i na ovo sutit nasim jajarama od politicara,u kocijama cemo i opancima hodat za koju godinu a oni ce nas iz helikoptera gledati i hraniti nacionalizmom.
Ko bude imao za kočiju, biće hadžija. Dobar je i magarac.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Cuj sezona godisnjih odmora i nema skole, sta je sa nama koji radimo i moramo u 8h biti na poslu ???? Dosta je vise GRAS-a, Centrotrans uvedi sve linije !!!!!
koja je ovo tramvajska stanica?
Centrotrans !
SAMO NEK NAS *EBU KAD SMO STOKA. NEKA NAM BUDE JOŠ GORE 10 PUTA, NEKA NAS POLICIJA POČNE UBIJATI, NEKA NAM SE POLITIČARI NA*EBU FAMILIJE KAD IM NAUMPADNE, NEKA NAM UKINU HLJEB AKO IM SE PROHTIJE, STOKA JE DA SE GONI, UBIJA, UDARA E PA STOKO IZVINI ŠTO SMO MI SLIČNI VAMA. sVE LJUDE IZ BIH TREBA ZATVORITI I POUBIJATI KADA NEMAMO MOZGA. SAMO SVI ŠUTIMO I DOZVOLIMO DA NAS UBIJAJU HINJSKI. JEBEM LI NAM SVIMA FAMILIJU BEZ CENZURE.
bmk vozim se biciklom, isto bih i vama preporucio
OMG ovo je politicka zamaza ociju gradjanima,ma daj sad se sjetili da Gras duguje velike pare i ostali,saberite se.Neko nekom stao na zulj,pa ovi vele imate dug drzimo vas u saci ali bukvalno.Toliki novac i sad kao ajde platite.Ma daj molim vas!
Radnici i studenti će pješke ,a neradnici ...limuzinama!
Znači, nema trajvana niti trole ?
Eto vam Sandzak,sad cete tabanat....
Sreća malo je Sarajlija,pa to neće biti neki problem
Tuga, jad i cemer, jos jedno hvala Vam politicari...
Hoće li neko već jednom ukloniti herr darthedra sa ovog foruma i njemu slične ? Ne mislim na ban acca, nije neki problem napraviti drugi i samo nastaviti što radi, jednostavni ban ip-a i zdravo đaci... Pun mi je klinac više i klixa i vaše administracije, ne razumijem kako je moguće da dopuštate ovakve stvari da se vrte po komentarima, forumu i gdje već ne i da ne učinite ništa povodom toga.
naravno, pod njemu slične ne mislim na osobe koje kako bi on rekao nisu bahlije, nego općenito mržnjom nastrojene ljude.
ovi sto zele promjenu vlasti u KS napadaju opet...nisu uspjeli sa strajkom pa sada preko potrcka elvedina grabovice hoce da prave novo nezadovoljstvo i haos u gradu...jer oni drugacije ne znaju...a o dugovima i gubicima i promasenim poslovima tog istog grabovice i elektroprivrede koju oni kontrolisu nigdje ni pomena...sdp dno dna...
Mogli bi nam i redukciju vode uvesti pa da osjecaj bude potpun:-)
@therrDathedr Mogli bi te iz Sipe posjetiti ovih dana, smanji dozivljaj I procitaj malo KZ Federacije, mozes se komotno prepoznati u istom.