Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakvi crni protesti i gluposti sta postici sa tim?? Treba angazovati policiju jel da ide od kuce do kuce da zabrane narodu da lozi i da se grije i kakve gume ne pricajte gluposti..
@Ccelloo00102030 Kako da nekome zabrane sta da lozi, jedino da postave policajca ispred svake peći
Nazalost bice 50-tak gradjana na protestima od toga: -15 policajaca na obezbedjenju -10 policajaca u civilu da smekaju -10 novinara da snime proteste -10 imigranata da pokusaju prodsti maramice -5 pravih protestanata Stvarnost BiH zalosno ali istinito. Bitno je gledati farme zadruge turske meksicke serije i palamuditi na minderu
Neka idu pred Fedaralno Ministarstvo okoliša kojeg vodi Edita Djapo, kadar Smradonćića Šćepe. Taj SBB je u dogovoru sa svojim goapodarima iz SDA sve unistio. Smradovi.
@KratkeGucciNogavice aBanjalučki zrak je među najotrovnijim na svijetu.Sta cemo sada?Beograd danas bio grad s najzagađenijim zrakom na svijetu....da ne nabrajam dalje.....
besposlicari, nasli protestovati u pola radnog vremena.
Doći će cirka 1000 insana dok ostalih 490.000 lovi ribu sa Ahmetom. Od kada su Turci napustili Bosnu 1878 g muslimani se boje protestvovati, tražiti svoje, tražiti pravdu, imati stav, buniti se, biti glasni, fer i pošteni. Zato im je Tito valjao jer im je ponovo ulio hrabrost, ali nema više Tita ni Stambola.
VLADA KANTONA SARAJEVO UVODI HITNU MJERU VRACANJA NA SNAGU “INTERVETNE” HIMNE!? Ono kad polupismeni coban saziva ovce na proteste!
I usput, papčine, kaže se "interveNtna"!
Neka idu pred Fedaralno Ministarstvo okoliša kojeg vodi Edita Djapo, kadar Smradonćića Šćepe. Taj SBB je u dogovoru sa svojim goapodarima iz SDA sve unistio. Smradovi.
A vidi himne Boga ti. Vas i treba trovati, beskičmena, ljigava sorto.
Ovo treba podrzati definitivno !!! Sviju se nas tice, dakle pojaviti se u sto vecem broju..
I svi cemo doci na proteste autima, ostavivsi kucu ugrijanu ko zna cime. Sinoc pored skole troja kola rade u leru, unutra vozaci surfaju po mobu, cekaju nekog, iz auspuha im otrov. Jednostavno ne kontaju..
Kaznjavati objekte koji prodaju nargile!
Hahhahahaha čuj protest. Hahahahah, oooooj Alija što ga potpisa. Moj bošnjo, kako te je jednostavno zaje-bati. Nemamo ekonomije, industrije, proizvodnje, izvoza, nemamo HLJEBA, bošnjo ide na protest zbog zagađenog zraka. Najavite i proteste za zaštitu kitova u Kineskom južnom moru pi-zda Vam materina besposlena.
Kako neće bit zagađeno, sva se ološ tu skupila, reru li, seru.
Nećete se ni vidjeti...
Nećete se ni vidjeti...