Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
GORNJI VAKUF !!!!!!! NIKAD \"uskoplje\" !!!!!!!!!!!!
bolje prati dupe rukama neko samo ko fol obrisati suhim papirom pa da se onda stvore brabonjci ko u vas shkuta.
Donirala bih svoje knjige, te molim nekog da me puti kome, kako i kad.
Da li ima neko informaciju koliko se sakupilo danas?
pozdravljam akciju i raduje me da se u nju uključilo dosta građana. žalosno je da se ljudi i ovdje provaljujete komentarima na račun nečije vjere i običaja. stvarno ne razumijem tu potrebu!
Jedva docekali da se rjese knjiga!
Dali bi i mi iz Sandžaka koju knjigu,ali nemamo.Kada će neko organizirati donaciju oružja pa da učestvujemo
Mladi u Gornjem Vakufu, nemaju biblioteku, jer je uništena u posljednjem ratu. nemaju kino, nemaju pozorište, a svakom poklonjenom knjigom, postoji šansa da nekog omladinca navedete da se zainteresira za nešto pozitivno, umjesto za alkohol ili droge. Ovaj centar za koji se sakupljaju knjige, vodi profesorica književnosti i jezika, kojoj je zaista stalo da mlade zainteresira za pozitivne stvari u životu. Ja sutra nosim nekoliko knjiga, kojih imam u duplim naslovima.
@Schweppes, svaka čast! Dijelimo mišljenje, a pojedincima bi bilo bolje da malo prelistaju knjige i šta pročitaju, onda ne bi bilo ovoliko nepravopisno napisanih komentara!
hocu i ja knjigaaaaa
@bosanceros IZUMIRETE BAGRO KRSTA.ŠKO IMPERIJALISTIČKA! http://www.youtube.com/watch?v=6-3X5hIFXYU A posto znam da ZASIGURNO ne znas engleski, evo i sa titlovima: http://www.youtube.com/watch?v=ca9BkACsaOM PS. Autori tog klipa NISU MUSLIMANI, vec upravo uplašena Crkva i krstaši koji znaju i prate statistiku i znaju da ista NE LAŽE!
1. Nauci se komentarisati smisleno. Toliko o tvom posljednjem postu. 2. Nemoj da ti ja kao musliman nabrajam dugi niz nelogicnosti i lazi na kojima se zasniva tvoja vjera, mislim da znas i sam 3. Nemoj da ti nabrajam imena poznatih licnosti koje prelaze na Islam (sto li) 4. Komentarises s nekim ponizavajucim tonom, kao da si Bogom dan. Dijete, ne znas ko sam, koliko imam i kakve mogucnosti imam u svijetu. A musliman sam. Prema tome, uozbilji se, upitaj se zasto ti je ovo potrebno i imas li ista pametnije da radis. Znam da ti je dosadno u sumi odakle si dosao, ali kad vec imas prirodu oko sebe, uzivaj u njoj ;)
lahko je donirat knjige iz zauzetih stanova, hajde kupi knjigu pa je doniraj
ne ide to tako, mi se sa istoka sirimo na zapad, odatle dzamije po evropi i americi
Hvala svim dobrim ljudima :) Svaka Vam čast, ovo je znak da ima nade za našu državu akBgd :) IDEMO DALJE :) U tebi je Vrbas voda puna klanaca, Gornji Vakuf ponos roda svih Bosanaca :)
@hajvanu sa ajetima;sta uciti i kakve knjige citati kada je u svakoj islamskoj zemlji po serijatu dozvoljena samo odredjena literatura,da nece mozda citati hamleta ili danteovu bozanstvenu komediju itd,itd....pa hajvanu evropa je puna dzamija a u islamsku zemlju ne smijes ni bibliju unijeti jer je kaznjivo,od kako vam alija naredi da budete bosnjaci vi ste sve pomijesali.ipak vidim svi ste utociste nasli na mrskom zapadu i pravo mi drago heheheh sve vas treba poslati sa porodicama i djecicom u iran pa da malo vidite u sta se kunete,da vam umotaju djecu kao sarme pa da uzivate.
@schweppes;zasto nisi dupence sakrio u iran ili pakistan vec u blagodeti zapadne cizvilizacije dvolicni gmazu,smijesno i pateticno. ps;ti kao veliki poznavalac vjere i veliki muslija ne bi smio koristiti ovu sejtansku spravu i raspravljati se u svetom mjesecu ramazanu da ne ostanes bez abdesta heheheheheheeh,