Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ponižava genocidni narod negiranjem genocida? kako ih mogu poniziti kada je srpstvo-genocidnost po defaultu?
Kakvo licemjerstvo i bezdusnost ako se stvari realno shvate da li je veća patnja i osjecaj onim žrtvama sa žicom povezanih ruku bilo cekat u redu za ubijanja od nekog velikog i teškog priznanja krivice za učinjeno toliko i takvo zlo od ondašnjeg rezima Srbije iako cijeli svijet zna punu istinu
Ne volim vas zeleni munafici, al ta ti je na mjestu svaki normalan covjek tako misli.
Ko je sad pa ovaj? Kakva zloupotreba znacenja reci genocid, pa to je ludilo. Postotak muslimana se povecao posle rata, a kmece kao da ih je ostala trecina.
Srbi su odlučili
Divi ganje sto se gura u prve redove
Pa negiranjem genocida hoće da kažu "svi smo mi Mladić i Karadžić i prvom prilikom ponovićemo genocid". Šta je tu nejasno? Normalni ljudi bi rekli mi se odričemo toga i osuđujemo i gotova priča.Ovako si svi isti.