Komentari (161)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek si se javio Asime dugo te nije bilo. Taman sam pomislio da si se povuko zbog korupcije kad eto te opet.
@Amigos55 PIŠ PIŠ PO CAMPARI I EFENDICU :D
@Amigos55 Hahahaha pa gdje tebe staviše da govoriš,sda da je htjela da joj povjerujemo sigurno ne bi stavili tebe da komentarišeš,bolje ti je da tražiš advokata trebaće ti opet
Baketov najblizi i naposteniji. Dusanka Majkic mi je draza od vas.
Ma ja
Asime lopove
Tacno su se dogovorili. Pocnite vi nas napadati, mi cemo se braniti bosnjastvom i ovce ce biti sve na broju i glasati ponovo svi za svoje!
Hajde ti začepi nemaš pravo glasa, svi ste isti
HOS DA TI SREDIM POSO
kako ovaj ima obraz da ijednu riječ prozbori
Opet ovaj Sarajlic!
Tako je Sarajka naš.
ASIME KONJU
Ne bih trebala politika da se mješa u čovjekov život na negativan način. Pošto pojedinci tvrde da su migranti smeće, iz toga proizilazi da je Njemačka smeće, zemlja koja ima migrantskog 'smeća' najmanje 10 miliona. Ti isti ljudi koji govore da su migranti smeće, zavise od Njemačke koja dadne veliku šansu migrantima-smeću da oni nisu smeće već vrijedni i produktivni članovi napredne zemlje Njemačke.
Vraća se Asko orošen.
Tvoj Bakir i vasa Sda ste je doveli i neka vam vraca tako
Vidi banda sda da im se priblizava kraj pa malo-malo, Bosnjake uvaljuju u pricu. Kad ste sa Bicakcicem prodali BiH stedise ljubljanskoj banci, nesto niste cijenili Bosnjake nego ih drzali za idiote. Pa vrece zlata pa pljacka saudijske i ostalih donacija iz naftaskih zemalja, pa robnih kuca, banaka do respiratora.
To vam prvi do Bakira saden kaze!
Ko tebe šta pita lopove.