Komentari (210)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Marš Asime, da nije bilo tebe da "završiš" sad bi Sabina Ćudić vladala umjesto Skake, imali bismo bar 3 parade godišnje i pravo da homosexualne osobe usvajaju djecu! A Osmica treba da ide jer je previše rušio bratstvo i jedinstvo.
Osmica treba da ide jer je krivotvorio diplomu. I to ne sa funkcije nego u trvorza :)
Nek' se nama Asim opet pojavio. Sad znamo da je sve legalno i po zakonu. Oličenje poštenja i časti. Pravi pripadnih svoje stranke.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Javio se Asim, inače doktor konobarskih nauka, za komentar!
Neće zmija zmiju.
Hocete li prestati prenositi izjave kriminalaca i mafijasa? Koga boli klinac sta je izjavio j e b e n i Asim Sarajlic? Cim ga vidim sjetim se u kakvoj vukojebini zivim gdje ovaj olos ima pravo da nesto kaze, fuj!
Konobar, kracu s mlijekom i mineralnu
joj ovih SDA ublehasa, da je srece postavili bi sami profesionalan i skolovan a i sposoban kadar a ne te kriminalce nesposobne koji ne znaju 2 rijeci progovoriti. a svi boluju od kleptomanije. fuj sto mi idu na nerve ovi iz sda moralne vertikale, svi po 5 kuca i 3 ville imaju napravljene i to poslije rata
Kaže Osmica Asimu: "Asime spasi me!" Asim odgovara: "Ne sekiraj se ti ništa, stranka te prati, a šef čuva, nema nam zime dok je Bakir tu, ja ću staviti naočale, otići gdje treba, nastupiti kao u Kumu i riješit ću cijelu stvar!"
Ti šuti dileru jedan
Zar si ti jos na slobodi? Zar nisi u zatvoru bolan Sarajlicu.....
Zar ovog mutikasu nije sramota da izlazi u javnost Normalno je da se treba pricat o diplomi jer je povrijedjen zakon.Osmica je zasjeo na radno mjesto bez diplome za koje je bila predvidjena odredjena diploma.
Ti si sa osmicom trebao da si u zatvoru vec deset godina u usta vam se naserem
Zataskavanje kriminalnih radnji SDAovaca je veliki uspjeh i to je trebqlo nagraditi
Dajmo sansu i drugim uspjesnim srednjoskolcima
*ebs drzavu u kojoj Asim Sarajlic vec nije u zatvoru!
sdp je izdajnička stranka, neprijatelji su bošnjačkog naroda! nikšić je smrdo!
Ček? Jel ovo onaj Asim Afera Sarajlic? Ima obraza? Pise nesto?
gdje je ostavka