Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ZELENI ZUB- ic Dragi \"Zeleni\", da bi nekog proglasio seperatistom, secesionistom, kvislingom i jos bog zna stocim, ne mozes to da radis samo zbog danasnjeg i jucerasnjeg stanja stvari, nego moras da se vratis u rane \'90-e da bi dosao do zakljucka ko je poceo sa seperatizmom i secesiomizmom, a o kvislinzma da bi saznao morao bi dobro prouciti biografiju vaseg oca nacije (alije) iz njegove rane mladosti tj. ranih \'40-ih. SVE SE VRACA-SVE SE PLACA. HELJP BAZNIA!!!!!!!!
Nedaj Sarajlic ni milimetar dalje popustanja taman sutra rat poceo dosta vise su Bosnjaci popustali pa vise Sarajevo ima navijaca nego Bosna Hrvata ko ihj.e.b.e vise
Asima Sarajlica Bravce, u pijanom stanju udario trudnu ženu u Vogošći prije par godina. Naletio sužbenim autom na pješaka poslije pijanke. kreten. Suljin potrčko i mali kelnerčić.
Predlažem pojedinim komentatorima da se sakupe negdje na livadi, da im se podijele bejzbol palice, te da tamo nastave sa svojim \"upoznavanjem i druženjem\". Hvala.
SARAJLICU OTKRIO SI TOPLU VODU.ZNA SE KO SU GLAVNI IGRACI U PiH SVI OSTALI SU MARGONALNI NAZOVI POLITICARI,OVA DVA SU ONI KOJI VEDRE I OBLACE ! ZATO IH POSLUSAJTE BICE BOLJE ZA SVE !
TEBI SU VRANE MOZAK POPILE. A DA IMAS TRUNKU TOG BOLESNOG PONOSA NE BI SE LICIO TOM DIABOLICNOM ALIJANSOM KOJU PRIZIVAS SA DOJUCERASNJIM DZELATIMA.PRIJE DA SI TI SRBIN KOJI JE KONVERTIRAO NA KATOLICANSTVO. NEMAS TI POJMA STA JE MRAK ;)
po ovim komenterima svi ovi politicari su ili seljaci ili majmuni nevaspitani ili kradu ili razbijaju drzavu pa bas ni o jednom nemozes cuti nista dobro, damije samo znati ko ih to izabra na proslim izborima.
Pa trebamo se mi što prije odijeliti od kaurina. Zaokružiti ovo naše od Sarajeva Zenice i Tuzle i povezati sa Sandžakom.
jel ovo Asim Sarajlić Bravče? Konobar Budnjin ?
@koel - Nedaj Sarajlic ni milimetar dalje popustanja taman sutra rat poceo dosta vise su Bosnjaci popustali pa vise Sarajevo ima navijaca nego Bosna Hrvata ko ihj.e.b.e vise Ti si čakijaš izgleda na mejtefu zabušavao kada se učio srpsko-hrvatski jezik. Kakve veze imaju oni krnjavi gologuzi navijači s brojem Hrvata u BiH. Pa i Bangladešana je 130 milijuna pa kojeg će im qurca. LaHko je vam je fukaru praviti, a tko će vam je hraniti. Sikter!!!
\"to je osam mjeseci kašnjenja, a to je zapravo samo jedna demonstracija sile koju orkestriraju dva čovjeka, to su Milorad Dodik i Dragan Čović\" Konacno ste naucili ko su vam gazde i ako ne budete bili fini, bice jos 8 mjeseci kasnjenja!
I ti si sarajlicu k\'o i ovaj novi blecak u EP mlatis puno, a malo sta smisleno da kazes. Zalosti i drzave.
SIKTER SMR-ADOVI......za razliku od tebe seljoberu rodjeni gradjanin.....sarajlija........eto nek vi fanovi treceg entiteta te podjele ove drzave kvinslinzi....kra-de-.ze str-kori.....niste usta.se !!!!! PS dobar je SDP prema vama........i previse .......a federacija i BiH nije samo SDP......vama ionako nevalja nista iz federacije............treba sa vama biti tisucu puta gori bando seciuonisticka !!!!! SIKTER
Iz koje si ti v...j...ne ispao majmune?
Jjadna je ova drzava kad nam je vode razni konobari i sankeri poput Asima Sarajlica Bravceta...