Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
uh, cija je ono dobra guza?????? mmmmmmmmmmmmmmmmm
ma samo joj tvrd racku turi u ruku odma ce progledat.
Ne mogu da vjerujem kakve komentare pišete. Imate li imalo mozga, tolerancije, sažaljenja... Pa šta ako je djevojka pokrivena, treba li ste je ostaviti da leži tako?! Ne mogu vjerovati kakav narod živi oko mene!!! Sramite se komentara.
na znam kako disu ispod onih carsafa jorgana ponjava i ostalih krpetina.
Sarajka pala unesvijest na Baščaršiji! Uh al mi je sad lakše bate. Bio sam se prepao da je neka naša Sandžaklijka.
addmiine budi tolko ljubazan i fin pa mi se sochno nashipu kite neosunechene
dje ovo bilo? u teheranu il kandaharu?
\"Softić je naglasila da se građani moraju zaštiti od velikih vrućina, piti mnogo tečnosti, nositi adekvatnu odjeću, ne izlaziti vani u periodu od 10.00 do 16.00 sati, te se ne izlagati direktno sunčevim zrakama.\" IZ je izdao pojasnjenje pojma \"adekvatna odjeca\", te preporucuje da umjesto crnih nosite bijele feredze.
Da nije kod Mrkve pojela cevape?
Da se naspavala umjesto sto se handrila citavu noc ne bi joj se to desilo. Po ovoj zegi preporucljivo je manje se zegati. Preporucujem svim nasim sugradjankama da po ovakvim vrucinama izbjegavaju klasican i analni sex a preporucujem im glabanje radi sto veceg konzumiranja tekucine. Jos nisam cuo da se neko od sisanja obandacio.
hahahahahaha a nepismenog naroda,kad bi ja bijo tako nepismen sijeo bi i ucijo a ne ko vi ispijo kafe,idite ucite dijeco draga
zar sarajke padaju u nesvijest????????
UNESVIJESTIH se i ja... Novinari, novinari...ali preko štele...
Ove vrucine su poslljedica postojanja Republike Srpske, i stoga ona treba biti ukinuta pod hitno,da nebi neduzni gradjani padali u nesvijest.Ajmo odma ukinuti RS
bilmezu,jel Ti citas naslove,konju nepismeni...