Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Objesit na M.Dvoru kao primjer svima... I svakog sledeceg sto je od sirotinje krala...
@ikke. pa ti bi objesio komplet vlast i njihove uhljebe...pa ko bi nas onda pljackao i protjerivao nam omladinu...a mi navikli da nas karaju...
@ikke to je zamjena teze.Fašist kao ti su ubili 55 sirotih Sarajlija.Ono šta bi ja tebi uradio,sumljam da ima zapisano u knjigama.FAŠISTO!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
hebem li vam kuje koje su vas okotile, krasti sadaku od unesrecenika , e jeste mangupi
Ivica Maldina je poznat na dugo i široko kao lažov i nečovjek . Bio je katolički svećenik i gvardijan u Konjicu koji je lagao i podkradao koga se got domogao . U svoj rodni kraj se i nesmije pojaviti jer je sramota za cijelu rodbinu i region. Otišao je u SDP i očigledno mućkao koliko je got mogao a onda se pridružio SDA-u. Strasno je vješt na jeziku i strasno uvjerljiv ali eto ima pravde i za takve kao sto je on . Pravda je spora ali stigne kad tad
Vodi kera.
A vidi ovog Envera Smajica, njemu sve strane odgovaraju. 1992 ranjen na cetnickom tenku, 1996 hdz ovac a 2000 sdp, izmedju sda
za sve SDA botove evo uhapseni SDA ministar Desnica Radivojevic vezano za ovu aferu
ko li smislja ova imena akcija
@ikke kako opisati ljude koji odobravaju tvoj poziv na egzekuciju koja je kao i prije 74 godine u noći s 27 na 28 mart 1945 godine izvršena nad 55 Sarajlija obješenih na Marijin Dvoru po odluci ustaškog stožera zločinca Maksa Luburića?
Ivica Mladina, sad u kakvu novu stranku, za predsjednika Gradskog ili Kantonalnog odbora, pa ponovo (replay) radnje, i tako ukrug. Ili , nakon 7 dana pustiti da se brani sa slobode, pa u Hrvatsku pa se ne može izručiti jer ima hrvatsku putovnicu. Kaže Monte Karlo? Kakav Monte Karlo, ovo je raj za kriminal.
Imja li vise osnove da u slucaju neke prirodne i drugih nesreca Kina ili neke druge zemjlje u svijetu pomognu i daju donacije ovom narodu i ovoj BH. I kako i cime Niksic argumjentuje da nece u koaliciju sa kriminalnom SDA. Valjda sto je Lagumdjija sa helikopterom obilazio poplavljene dok su donacije zajednicki podjelili sa SDA, sto je bila prava saradnja i dobro dosla poplava.
Kad pogledaju rodjenu djecu i unucad',kako ih Boga nije strah,da im ne vrati na najmilije.Jer udara tamo, gdje najvise boli.
ma ništa to nije, ljudi se samo ponašali u skladu sa općeprihvaćenim normamam i sad se kola na njima slomila, nije pošteno.
Dokazane patriote, fini ljudi, hoće pomoć svakom
Hahah koliko su u ratu pokupili ..citaj ukrali nasi... Mislim nasa gamad na vlasti ...mislim na sve 3 zaostala plemena....
Nazdravlje, jel prehlada ili ste iskihali milion?