Nema razloga za paniku
172
Sarajevsko tlo potresao blaži zemljotres
Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A đe je cunami od Miljacke ?
A koga boli k.u.r.a.c. što je nela penisijevic dobila sina?
..........................................................................
nedo bog da nas strese zemljotres kao sto trese nagdje u svijetu i da nas sve unisti mi bi bili naj siromasnija zemlja i vako smo naj gori DRZAVA NAM NEBI MOGLA NISTA POMOCI SAMO BI POLITICARI I KRIMINALCI UZIVALI JER SU POKRALI PARE GUZOVACE SAMO ZNAM DA BUDE VECI ZEMLJOTRES BIO BI HAOSSSSSS
za sve one koji se kladjenjem bave iz hobija obavezno neka se prijave http://bet-tips.cogia.net
"TRESE mene LJUBAV TRESEEEEE" :P Keep Calm and FUCK Valentine's Day ..... ouuuuu jjjjjj eeeeeaaaahhhhhhhhhh :D
U svakom slučaju ih je bolje graditi nego dinamitom uništavati i pretvarati u parkinge kako to radite vi komunjare i vaša bradata paljanska braća, đilkošu primitivni.
tresnu mene moj radovan dobro haman i comsinica cude
ma kakav zemljotres ja sam samo moju hadtidzu ktreso
Ne brinite nista, vrsene su nuklearne probe ispod Bistrika na dubini od 90 metara. Sve je proteklo u najboljem redu.
Poslije maqlog potresa dolazi veci ... NADAM SE koji moze zbristi sa lica zemlje taj izvor zala ,primitivnu ,zaostalu kasabu sa svim njenim odvratnim stanovnicima !
Jest mi ga ljuljno, sva sam slomljena.
N a b ijem na r a c k u i tebe i NAJVECEG Wanna be vjernici sirom BiH...
KOJI PRIMITIVIZAM, CUJ OPOMENA. NAJVECI JE LJUBAV I NISTA VISE. NE POZNAJE KAZNU. KAZNU SU LJUDI IZMISLILI I TO ONI LOŠI!!!!! A DANAS SE SLAVI LJUBAV I SJEĆANJE NA OBIČNOG ČOVJEKA KOJI JE NA DANAŠNJI DAN POGUBLJEN JER JE OMOGUĆIO PAROVIMA DA SE VJENČAJU UPRKOS ZABRANI. U STA VI TO DANAS VJERUJETE, ZA STA VRIJEDI I UMRIJETI"?"?"?" U ZNANJU JE SPAS, ČITAJ ŠTA PIŠE, SLUŠAJ SRCEM PA ONDA SUDI!!
Na radiJu sranie živo uživo :( Nek nam je Bogh na pomoći
Bady je prva osjetila zemljotres!!
Opomena od Najveceg,pa vi slavite "svetog valentina"