Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislim da ovom \'gradu\' fali vjerskih objekata :P
ma šta će im tavan bezpotrebno šta će uopće studentski dom kad ovdje školovao se ili ne isto ti je naravno izuzetci su djeca dobrostojećih roditelja tako da je bolje napraviti u Sarajevu milioničetristotinepedesetdvije džamije nego obnoviti studentski dom i pružiti djeci da se školuju, ma j... školu nema od škole haira, žalosno ali istinito kod nas sve mimo svih normalnih ljudskih normi potreba običaja i sl....
Bio sam i ja nekoliko godina u Domu Bjelave! Znam kako su loši uvjeti! Naravno, nama tadašnjim studentima je bilo super, jer smo imali makar pola plafona nad glavom! I sada imam fotografiju tuš kabine u kojoj nije bilo plafona, a prozor je bio razbijen, gdje smo se morali kupati! Treba pomoci toj djeci koja pokusavaju da zive i da zavrse fakultet! Vidim dosta raznih (negativnih) komentara, kolko vidim vecinom su to ljudi koji nisu morali da mrdnu iz Sarajeva da studiraju, a vecinom i ne studiraju, jer nebi ovakve komentare davali da su malo pametniji, a sjećam se dobro sta su nam \"Takvi\" radili dok smo stanovali u domu! (krađa ličnih stvari, novca, razbijanje prozora, puštanje pasa bez povodca u krug Doma, bacanje petardi pred čitaonu, upropaštavanje WC-a i da ne nabrajam kakve druge gadosti, koje moze samo besposlen mozak da smisli). Ako ne mozete pomoci toj djeci mante se corava posla!
@makee kod nas u Milanu se ovo ne bi dogodilo zbog toga sto bi kucepazitelji pratili situaciju i vrijedno radili na popravci krova, a ne kao kod vas sto sjede u Ferhadiji i ispijaju kahvu za kahvom
cudom se cudim obicno plafon puca pod nogama a kad vidi vraga kod njih iznad glava... aaa
http://www.sarajevo-x.com/bih/sarajevo/clanak/080829052
a sta bi ste vi, hotel sa 5 zvjezdica, jel? to je studentski dom studenti dragi!
Vazno je da je Keso za dvije godine napravio kucu, valjda od studentskih para. Dok su takvi papci ministri, padace nam krovovi na glavu, a vjerovatno ce se i zemlja otvarati.
ovo nije prvi put da padne strop...isto se desavalo i u drugim paviljonima u wc-ovima ali uspjeli su to zataskati... iduci put kada budemo nesto citali o STB ce biti da je neko stradao...daj Boze da ne bude tako...
oni se ovde samo guzu i neuće ništa. ijabi ovde samo karo ocam
Ma šta vas briga, studenti, imat ćete besplatan prijevoz! Dok god ne izađete i glasno kažete da vam to smeta, to je najbolje što ćete i dobiti.
Ja komentara i govana! Da Bog da vam nad glavom puklo pa se snalazite ili se zalite u Hetig da vam poprave jer redovno placate.
Lako je za plafon sto je pukao...vec je POturicama u glavuzdama puklo davno cim su se IZturcili i vjeru pradedova izdali.
Yebes studentski dom, bolja je dzamija BIH4EVER
Bez zezanja SEXAJU SE VIŠE NEGO IKAD.Na primitivnim prostorima sex je uvijek prije onih stvari koje treba obaviti-POPRAVITI ZGRADU RECIMO. Balkane, balkane moj...budi mi usran