Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NISU NI TO ZASLUŽILI, JA BI NJIH U POLIESTER 100% SAD NA LJETO I GUMENE CIPELE NAPRAVIO. PA TI LJUDI HAMAN NISTA NE RADE ŽENAMA SE TRGAJU LANCICI SA VRATA, TORBE U SRED BIJELA DANA NA NAJPROMETNIJIM LOKACIJAMA. UZNEMIRAVA TE KOMSIJA, PAPAK, STUDENT NE MOZES PRIJAVITI , TRGAJU PRIJAVE, JEDINO DA UZMEŠ KONTROLU U SVOJE RUKE, ALI STO CE NAM ONDA ONI. EVO I LJUDE SU POCELI KLATI , DA BOG SACUVA. NEKA MAKAR NOSAJU JEFTINU ROBU I ONE AUTE TREBA PRODATI I KUPITI LADE STARE !
pa zasto ovakve kosulje. stomak ce mi izgledat jos veci nego sto ustvari jest
znaju se sad zaliti,a kad treba staviti 4o KM za brisac,to je najlakse..neka odu u privredu i zarade tih 40Km, lako je na tudjim \"jaslama\"(budzetu) biti... mogu oni sebi priustiti sami puno bolja i skuplja odjela...ne brinem se ja za njih...
@ commi pametnjakoviću j.e.b.e.m.t.i mamicu dosadnu
Ima da izledaju ko da su krenuli na maskenbal.
trebaju vam i kravate sto se stezu od samog pogleda na njih :)
1 3 1 2
koliko rade i kako se ponasaju to im je i vise nego zadovoljavajuca oprema
Policija za covjeka!! opasni su \"crveni\", gadn.a je to mraka...
ma lopovi jedni sebi pare u dzep a miliciji najgora odjeca
i to im je dobro kako rade svoj posao....
dobro su i to dobili !!!!! NE TEBA IM NIŠTA DATI