Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kaze predavač "ako se vidi voda, onda curi, a ako se ne vidi, onda ne curi"... Valjda treba obuka o popravljanju curenja, a ne o curenju :)
@sinteza pa kako ces vidjet da voda curi ako je cijev 2m pod zemljom ?
"Sarajevski curovod"
Oooooo pa Koldzo lopov!!! Aaaaa pa godinama pokusava u VIK uci i napokon da za gluposti uzme pare. Btw ova obuka se vrši u njegovoj avliji u kuci na Grbavici. Jadnoooo da ne moze jadnije!!!
hoce da skrate naslov pa ga unakaze i poruka bude skroz drugacijs
cekaj cekaj, zar ovi radnici ne bi trebalo to vec odavno da znaju? Znaci, rade godinama u vodovodu i kanalizaciji a sada ih tek obucavaju o curenju vode?
zar to vec svi radnicu ne znaju?????
Kad će te obućiti one koji rade na sanaciji kvarova.DA POSLIJE ZAVRŠENOG RADA ODVRNU VENTIL ISTO ONOLIKO KRUGOVA KOLIKO SU I ZAVRNULI.JER KOME SE OBRATITI ZA TO.
pranje para, dokaz prsluk
sad znamo gdje migranti "procure".... u ViK
Hajte vi djeco u Njemacku mani te se vodovoda i Sarajeva
pogla uposlenika koda je osnifna skola
😂😂😂😂😂😂😂