Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Demant! Momci koji su išli u Rakitnicu tri dana su vukli za sobom ovog što je ovo objavio na Klixu i bukvalno mu spasili život! Nebitno je šta su po zanimanju jer su sami finansirali ovu avanturu koja je planirana pola godine a sama ideja je nastala prije par godina. Dakle da ponovim: tri dana boravka u kanjonu su koštala trojicu koja su ovo organizovala oko hiljadu konvertibilnih maraka što hrane što opreme! Tačka !
predivno! Ovo bi rado snimio Jurica Kolobarić iz zraka ali nigdje blizu nema katoličke crkve, kao što je tobože snimio Hercegovinu (samo dio sa katoločkim crkvama). predivno, ima Bosna i Hercegovina predivne prirodne ljepote ali na žalost ne valjaju joj ljudi. Koriste svaku priliku da pokažu kako su nacionalisti.
sve se nema a kruzi se profesionalnim rafting camcem marke Explorer 100
Kod njih samo nek su uz vodu. Nek je pri ruci :)