Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast, decki! Respect! Vatrogasci, policajci, osoblje hitne medicinske sluzbe i njima slicni trebali bi bili najplaceniji ljudi u zemlji. Vatrogastvo je izuzetno zahtjevno jer oni nisu samo oni koji gase pozare, nego su prvi koji izlaze na teren kod teskih prometnih nesreca… Ljudima treba dati postene place i kvalitetnu opremu da nesrece u nihovom radu svedu na minimum.
lijepa gesta,zivjeli dobri ljudi,smrt nacionalistima i fasistima!
🚒❤🇧🇦🇭🇷
Gledajte nacionalnizmom zadojene ovce šta to znači biti ČOVJEK!
ovako stalno treba pokazivati komsijama ko su bosanci, mozda sta i nauce
@cvetasti Daj malo prosvijetlite nas, da nešto naučimo od vas. Hahahahahahahahahaha
Svaka čast! Bravo! ❤️
Vatru gasi brata spasi 🚒
Bravo, to je ljudski
RISPECT
Divna gesta... pokoj mu duši.
Mala mjesta u razvijenim drzavama od po par hiljada stanovnika imaju bolje opremljenu vatrogasnu jedinicu, znam da smo siromasna drzava ali ovo bi trebalo najmanje 5 puta ovoliko .
Svaka čast ovim ljudima A nabijem na karinu vlast koja dozvoljava da jedna prof vatrogasna brigada glavnog grada u 21 vijeku ima vozni park sa njemačkim natpisima i prosječne starosti 20 godina
Nemoj tako, pa i vlast vozi auta sa njemačkim natpisima . Audi,Mercedes, Volkswagen,...
Bravo ljudi...
Bravo heroji!
R.I.P. Ivane a našim vatrogascima Respect. Divan potez.
Poštovanje za sve hrabre vatrogasce širom svijeta.
@VinkoRibar hvala