Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stidim se što sam iz BiH...
Fujjj bih fujjj
Zasto klix ne napise iz koje je stranke ovaj direktor?
Ovo cetvoro sto su udarili minus na moju opssku o stetoconama u SC, sta bi rekli da im predocim materijalne dolaze i prepiske imenovsnih u vezi kradje para preko servisa.
Kakav apsurd!! Za vrijeme mog studija je dom bio 100 KM, sa toplom vodom, dva obroka, ali je i tad grijanje bilo kritično. Studenti su masovno kupovali grijalice da se ugriju, ali ih je uprava redovno upadajući u sobe oduzimala zbog strujnog opterećenja. Za šta ova djeca plaćaju 450? Čini mi se samo internet da su u ovom periodu uveli.
@virus212 za internet se plaća posebno, nije uključen u cijenu
ma hajde ba imamo vode, a evo lafo bi trebalo i grijanje uskoro mora se neko obogatit od doma sta ces :D
@nikolicasprikolicom sta će mi mlaka voda ako je u sobi minus, da svi sa upalom pluća u bolnici budemo
Tarice Curicu, najvece stetocine oko tebe su Amir Petrovic, Edina Demirovic, Kemal Mirvic, Almir Skrijelj, a narocito Amir Petrovic, ne nasjedaj na njihove prijedloge sta bi se moglo uradit, jer ce se hajrovat na nalozima, dok se studenti mrznu. Petrovicu jel te stid lokat i zderat studentske pare dok se stufenti mrznu.
Možda bidne, a možda nebidne.
Gimnasticarko Demirovic, sta ti imas za rec?
Almire Skrijelju, sexysticki prostace, i mobingeru, deder nam objasni ovo ti si rukovodilac smjestaja, studenti odmah obavjijestite osnivaca.
USSC obsvjestite sve medije i pravac u Kanton nek osnivac zna sta trpite. U krajnkoj liniji blokirajte prilaz radnim mjestima uprave. Sve dokaze o kriminalh uprave i rukovodilaca posjedujem.
Ovo je vjerovatno ideja umova britkih sablji skrijelja, petrovica i ostalih koji su bili podguzne muhe kadrica , a sad su se konvertovali na curica. Veliko je pitanje koliko ce de naloga oprati po osnovu ovog posla. Koga zanimaju materijalni dokazi o kriminalu uprave stufentskog centrw i rukovodilaca sluzbi istog nek se jave.
umotajte se dekama i punite mobitele u biblioteci
Cuj kratkotrajno. Sreca pa je vazduh za disanje svima dostupan. Iako u kasabi bas i ne bih disao rado.
@u hanume zagondzija " nema vazduha"!!!! "ma kratkotrajno strpite se malo".
DIREKTOR: "Namještaj, prozori i kupatila nisu obnovljeni od 1997. godine. Grijanje radi tek toliko da su radijatori malo mlaki, ali hladan zrak stalno prolazi kroz njih. Ovo bi bilo razumljivo da nije poznato da ukupna mjesečna uplata po studentu iznosi 450 KM" rubrika za nepovjerovati :)