Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
čestitam na izboru, sigurno to samo ovaj čovjek zna koliko je truda uložio. Nažalost, kod nas studirati neki jezik nema neke perspektive.... danas svi "govore" ako ništa, bar engleski ili njemački. Nije više ni to neka referenca. naučno se baviti jezikom - možda 10-15 radnih mjesta u cijeloj državi.
tacno ,danas znanje jezika vise nije neka perspektiva...........
evo druže, da ti kažem jednu stvar, ja u zadnjih 5 godina na svakom ćošku posao nađem, pa ti sad skontaj....samo neko neupućen će reći da ljudi sa jezičkom diplomom fakulteta nemaju posla, ja se druže ubijam od posla.... od prevođenja, instrukcija, kurseva, predavanja itd. Ne mogu se požaliti.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)