Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znaci moje pare Kinakovic djeli kako bi malo ojacao sa glasacima u Gorazdu i to ke kao ok. Bas me interesuje da je druga politicka opcija to isto uradila da li bi hadzija na fb napisao status,dolazimo,nema vise rasipnistva i sl.
mater tii beeeem sta fali sto je dao Gorazdu pa uzimate nas porez ave uzimate dajte vama sve u Sarajevu da mi svi ostali pocrkamo
ovako bi mogo i ja dijeluti tudje pare za svoju promociju i supljirati...
Eto para onoj maloj šmizli od 23 godine - ministrici u Goraždu.
Bolje bi vam bilo da ispacujete tuzbe, kamate vam rastu
naravno da sarajevo kao najveći i glavni grad u bih treba pomoći manjim kao npr gorazde nije samo sarajevo bih
pitam se smiju li se nase pare trositi za promociju jedne stranke...ja ovde samo vidim promocuju koju katica radi budzetskim srestvima...
Zasto ne bi pomogli ako mogu? Sta je tu lose SDA botovi? Treba vama dati mozda malo, niste dovoljno uzeli jadni?
Pripreme za lokalne izbore lijepo teku
ovo definitivno ide u pretjerivanje, Dino i Okerić vire iz svake rupe u MUP KS, ova podjela naših para je iritirajuća i treba prestati ODMAH. dobronamjerni glasač.
Svaka cast! Prije je ovaj novac zavrsavao u dzepovima Ćesira i slicnih njemu. Novca ima, samo je do sad zavrsavao ispod duseka kod SDAovaca.