Komentari (172)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj vranic je teski kreten
pa zar nije izolacija koja se desila pocetkom prosle godine, isto udar na zakon o slobodi kretanja, ne kontam.
da je samo on bilo bi dobro
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Hahahah Ma tako je majstore. Samo oštro sa komunističkim ološima i bagrom. Navikli su oni silom ubijati i terorisati narod, sjeme im se komunističko zatrlo. Naviknite se već jednom na demokratiju i ljudska prava. KUĆI PA MATERI PRIJETI NERADNIČE NESPOSOBNI!!!!
👍👍👍
Puna vam usta demokratije sa sve sami seljaci i papci vladaju drzavom. Gdje se rodih sa kretenima u PM...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bravo Mirnese. Samo tužbe do Strazbura ako treba. Bagra se vakciniše po kabinetima, a narodu daj šta dođe kao donacija, ko zna odakle i ukavim uslovima su te vakcine skladištene. Forto i Vranić kreteni neviđeni!
Nema labavo kod opozicije
I ja cu ga tuzit
A jeste opozicija angazovala besposlene da komentarisu
Ako su drugi ljudski zivoti ugrozeni sve smiju i zakonski mogu
Ovo je jedan od ministara koji je pravi ljigavac itd..
Harisa Vranica na banderu ko Mussolinija.
Ma za volan,šoferćino!
Sve sami kreteni... TUZENI I TUZITELJI.
BOSS,MIRNES??? KO JE TAJ KAMIONDŽIJAAA???
Vranić ili se drogira ili baš nije normalan. Iskreno!!! Kreten samo takav! On Pfizera dobio pa nama običnim smrtnicima prijeti. Uzeo ispred onkoloških, koji su čekali po 5h na + 38! Mrš ćelavi govnaru!
Sramna Vlada KS, koja samo misli na sebe, a najmanje na građane. Jadno!!! Ovaj Vranić je poseban lik koji je umušljen da sve zna, a suštini samo zamlaćuje narod.
Čudan lik. Čuo sam da je pobjegao u ratu i sada nama ovdje prosipa i mi svi klimamo glavama. Treba hitno tražiti da ga smijene.
Nikad glupljeg ministra
Koji kretencina moras biti da ovako perfidno lažeš i obmanujes narod? Ćelavi matori kreten! Hoće deduka Pfizer bocu? I viski jedan? MRŠ UBLEHARU! Njega i njegovu Vladu i saradnike sve u ćuzu.