Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I to vam je bio najljepsi dio zivota, niste svjesni sta vas ceka
ceka ih nezaposlenost, lezanje i ispijanje kafe po citav dan
Zato me i cudi kako nikad da jedna generacija dode razumu. Ima njih kojima ce biti kao bubregu u loju, ali veliku vecinu ceka teska i tuzna sudbina...
bolje u bojama zastave njemačke.
@24hehehe, kada je tebi mala matura?
Neka je sa srecom maturanti!
imal me đe?
Sarajevski maturanti zaplesali u bojama zastave BiH,a iz džepa im viri pasoš za uteći......pametna dječica.
Logično, niko nije lud da ovdje stvara budućnost i umre od gladi.
Sto niste kolo pustili. Oborili bi rekord...ihhh kad bi kolovodja poveo 2 miliona ljudi.
mutave djece i nacije da te bog sacuva u drzavi nista nestima korupcija, nezaposlenost, otimacina a oni plesu ko da im ruze cvjetaju .... stokoo ljena mars na demonstracije
Jedina nada u ovom teškom vremenu i jesu ove mlade snage. Sretno mladosti!
jooojjj vidi raje za biroa..............
Cool :)
pored tolikih patriota nikom nije palo u oči da je zastava naopako napravljena :)
Interesantno je to kako su se samo Bosnjaci emotivno vezali za zastavu mladju od golfa dvojke, kao i za himnu staru 20 godina. Pogledajte malo koliko su stare himne drzava u okruzenju-nesto tu ne stima. Himnu napisao Dino Merlin, to je kao da je Hrvatima napise Tonci Huljic i sad to kao istorijska himna Hrvata. Vi biste se prvi smijali.
zašto misliš za nešto što je nastalo nedavno da nije u redu i da je smiješno. sve su zastave, himne nastale u određenim vremenskim periodima, ništa nije palo s neba napravljeno. tačno juče da smo nastali, napravili zastavu i himnu ne vidim u čemu je problem.
sarajevski maturanti plesom otisli do biroa